- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
buvartacsko #61 üzenetére
Nyugodj meg volt már egy.
Régóta terveztem, hogy veszek. Inkább karkötőnek nevezném, mint óra. Sajnos már tönkrement. De ettől függetlenül elég sok bibire rájöttem, hogy mire érdemes figyelni. Azt csak kb 2-3 hetente töltöttem.
Most egy zafír üveges casio-m van. Ha lesz jó áron, valszeg veszek. -
kchris78
veterán
válasz
buvartacsko #61 üzenetére
az meg a masik szerintem hogy a csajok 99%-a szerintem csak akkor nem komazik fel egy picit alvasbol amikor felkel a pasi (akar nincs ebresztes akar van) ha ejszakazas miatt nagyon keson (vagy pont hogy koran
) fekudt le...
-
0P1
aktív tag
válasz
buvartacsko #8 üzenetére
Komolyan mondom, bulvártacskó, szerintem téged a Samsung fizet, hogy lejárassa az Apple-t, és bizonyítsa, hogy márpedig isheep-ek tényleg léteznek, és valóban csak ők tolják az Apple szekerét előre ...
Én mobil fronton (telefon/tablet) teljesen Apple párti vagyok, iOS-t minden gyengesége ellenére sem cserélném le semmi pénzért, mivel jelenleg nincs jobb a piacon, android kell a halálnak, WP meg halott.
Sőt, desktopon is macOS-t preferálom consumer piacra (persze vállalati közegben inkább Windows ajánlott, esetleg macOS megfejelve Parallels-el, bootcamp-pel és windows-zal)De az, amit te itt leművelsz a fórumon minden almás topicban, az kritikán aluli, hát ilyenkor szoktam magam elszégyellni az Apple termékek használata miatt, nehogy összekeverjenek olyanokkal, mint te.
Aki azt mondja, hogy az Apple Watch akármelyik generációja megéri az árának akár a negyedét, az vagy nem normális, vagy totál agy-mosott.
PS: amúgy jelenleg szerintem egyik gyártó smartwatch-a sem érett a piacra, de az Apple túl is tolta a dolgot, bár lehet, hogy jól csinálták, mert mint a példád is mutatja, vannak akik hajlandók kidobni akármekkora összeget egy használhatatlan szemétre, csak rágott alma logó legyen rajta - rátok lehet is marketing stratégiát alapozni kényelmesen ...
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #30 üzenetére
Lol
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #30 üzenetére
Akkor most kapaszkodj meg...
25-40 naponta veszem le az óràt, azért mert fel kell tölteni.
Döbbenetes nem igaz?
MiBand 2Nem mindenki veszi le naponta az óràjàt.
-
slimshady
senior tag
válasz
buvartacsko #8 üzenetére
Én például szinte sosem veszem le a Mi Band 2-met, értsd abban is alszok. Meg ha valaki le is veszi az okőskütyüjét naponta, nem feltétlenül szeretne cipelni a töltőjét.
Nekem mondjuk úgy általában kezd tele lenni a hócipőm az egyre több töltendő kütyüvel. Szerencsére a Mi Band 2 legalább 3 hétig bírja, szóval nem túl acélos az a 2 nap, ami ezek szerint mégis van akinek örömet okoz.
Csak épp a 110.000 HUF-os klasszikus órát jó eséllyel még az unokád is használja, ez meg 2 év múlva kuka es egy fillért sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest