Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
tomboy0013 #60 üzenetére
A nyáron voltam fürdőben Komlón. És érdekes módon volt még rajtam kívül is aki nem vette le az óráját. Mellesleg a felhasználók visszajelzései 1 nap üzemidőről szólnak. Nyilván ha ez neked jó akkor semmi gond.
Kinézetre az én normál órám sincs hátrébb. [link] Ami szimpi tiedben, hogy cserélheted a számlapot, kapsz értesítést ha hívásod, üzeneted vagy emailod érkezik. Nekem ennyi pont elég is lenne tudásra. Persze találtam hasonló paraméterekkel órát egy svájci cégtől, csak el vannak szállva az árakkal.
De te mintha egy kicsit a felhők közt lebegnél.... -
7Heads Drago
veterán
válasz
tomboy0013 #53 üzenetére
Az ip67 vicc. Az üzemideje is.
Na meg eleve az egész túl csicsás, mármint a kijelző. De persze még így is jó. Sokkal közelebb van az én igényeimhez, mint a többi.
Én meg nem teszem le. Viszont értelmét veszti az ébresztés funkció ha lerakod. Mivel pont az az értelme, hogy csak te érzed, hogy rezeg és nem zavarod a párodat. Ennyi erővel akkor bármilyen ébresztőóra is jó amit ehhez képest vicc áron megvehetsz.
Hát én amikor felkelek, az az első, hogy megnézem mennyi az idő. És így álmos fejjel sincs semmi esély rá hogy leverjem az éjjeliszekrényről. -
7Heads Drago
veterán
válasz
tomboy0013 #33 üzenetére
Miért tenném le? Nekem egy normál órám van. 5 atm-ig vízálló, nemesacél tok-szíj, zafír üveg. Az üvegnél az ütésekkel vigyázni kell, mert rideg, de amúgy 1 éves használat után is úgy néz mint új korában.
Ha ezt tudja az okosóra akkor majd megnézem.
Ha te leteszed az órát, akkor hogy kapsz értesítést, ébresztést, vagy hol nézed meg az időt?
Nekem elég lenne egy cserélhető számlapos monocrom kijelző egy jó vibramotorral meg 3-4 hetes üzemidővel. Persze a fenti tulajdonságokkal együtt.
Kár a pebble-kért, mert már kezdtem azt hinni, hogy veszek én is egyszer. -
dutrás
őstag
válasz
tomboy0013 #27 üzenetére
Teljesen igazad van. Ez egy kényelmi eszköz.
Amit én nem értek (senkit nem akarok megbántani) miért kell ennyire kényelmesnek lenni.
Úgy gondolom ez már túlzás. -
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #27 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ha valaki be tudja illeszteni az életébe vagy tetszik neki, vagy netán csak egyszerűen menő, miért ne vehetné meg? Ettől nem lesz sem kevesebb, sem több, sem hülyébb, sem okosabb.
Lehet egyszer én is veszek. Csak az a baj, hogy én kizárólag kinézet alapján választanám (Huawei és alcatel jöhet szóba), úgy meg totál felesleges. Meg költeni sem akarok rá, mivel nem kell az életembe. De talán egyszer, fene tudja.
Közönséges, fémszíjas órát használok. (Egy Casio és egy Slazenger van, egyik sem tízezres tétel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged