Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart #57 üzenetére
Sok-sok éve PDA-ről (Palm m505) olvasok könyveket. Kicsik a betű, és világít. Megszokható.
Nekem inkább tablet kéne.
A fényereje meg szabályozható (az m505-nek pl. nem). -
rudi
nagyúr
válasz
Crystalheart #57 üzenetére
Volt nálam pár e-book olvasó, no én azokról sem szívesen olvasnék nem 100-as látási viszonyok mellett. Miközben ugyanabban a helyzetben egy papírkönyv még teljesen OK.
-
nuke7
veterán
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
az már több mint egy netbook...
"hasznosságukat még nem sikerült egyértelműen bizonyítani," - legjobb mondat a cikkben, legalábbis ezzel 100%-ban egyetértek
TimelineX-es gépből nekem a 13,3-14,1-es kategória a kedvencem, dvd nem kell bele, de a váltható vga kari meg a hosszú üzemidő igen..valami ilyesmi lesz a következő laptop-om..
Tikakukac: +1
Silentfrog: nyilván attól függ, hogy mit akarsz játszani vele... (angry birds pl. tuti megy a normálisabbakon) videot meg a poulsbo-s atom is simán visz hd-ben ha jól tudom, tabletekből viszont csak az izmosabbak tudnak ilyet szerintem, ami a "drága / nem éri már meg" kategória szerintem...
-
Alchemist
addikt
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Arra akartam célozni, hogy kis ujjhoz elfogadható mechanikus billentyűzettel (Dell Mini) lehet gyorsan gépelni, de érintőképernyőn már aligha...
-
Tikakukac
titán
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
Simán meg tudják magyarázni miért is jó még gépelésre is a tablet, én meg mint értelmes ember sajnos muszáj elkullognom és meginni egy bögre kakaót, hogy bizony én már kinőttem ebből
A netbook árakat pedig üdvözlöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 4
- Ford topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Futás, futópályák
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged