- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Crystalheart #57 üzenetére
Sok-sok éve PDA-ről (Palm m505) olvasok könyveket. Kicsik a betű, és világít. Megszokható.
Nekem inkább tablet kéne.
A fényereje meg szabályozható (az m505-nek pl. nem). -
polip
addikt
hát a notebook szekció faszán ütős lett
egy bazi nagy acer reklámra sikeredett, pedig a címben: Új hordozható számítógépeket és hardverpiaci érdekességeket kínálunk. szerepel...
hát bakker a 728-as emacs a T4500-as procival valóban szenzációóóó
mié nem írjátok ki direktben reklámban? miért nem írtok róla egy tesztet pl. régi vas de jó áron címmel?
új hordozható gépek...gratula...
miért nem írtok inkább a sandy bridge-es toshibák érkezéséről vagy tudomisén miről??
no comment, gratula....
-
Polllen
félisten
Amúgy soha sem fogom megérteni, miért vagy-vagy megoldásban gondolkodik sok ember.
Attól, h van kindle-m még sok papír könyvet is meg fogok venni, mert vagy nem lehet itthon megkapni a könyvet e-formátumban (és máshogy nem tudom honorálni a szerző/fordító munkáját) vagy pl. van benne valami, ami különlegessé teszi nekem annyira (pl. fontosak a benne lévő képek/egyszerűen must have a polcomon), hogy ne a kütyün olvassam.
50 éven belül lehet tényleg ilyen kérdés lesz, de most még...
Na ja, a színes e-ink tuti felkavarja majd a vizet, számomra is az lenne a megfelelő megoldás, addig meg inkább külön kezelem a két dolgot.
-
erdoke
titán
Természetesen papír könyvekből is jobban fogy a kisebb oldalméretű, puhakötésű változat, mert olcsóbb, és a különbség sok könyv esetén igen komoly összeget eredményez. Viszont ebook olvasóból csak egyszer kell megvenni a nagyobb kijelzőst.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy az Apple is tisztában van az e-ink előnyeivel, és amint elérhető lesz megfelelő színes minőségben, azonnal lecserélik a tabletben. Onnantól erősen leszűkül majd a két kategória közti különbség.
-
Polllen
félisten
Jelenleg az ekönyvolvasók az átlag ember igényeit hivatott kielégíteni(kb. egyedül a kindle 3 teszi ezt elfogadható áron).
A nagy grafikák itt marginális igény, ennek megfelelően a nagyobb kijelzővel ellátott kütyük drágábbak és ha gyorsaság is kell mellé, akkor inkább tablet a nyerő ilyen felhasználásra jelenleg. -
Kormi76
aktív tag
Nekem a Kindle-el az egyetlen bajom, hogy irtó pici. Ha már formázott doksit kéne olvasni rajta, nem pedig ömlesztett szöveget, akkor alkalmatlan. Ami erre a célra is jó, az a Kindle DX, de az meg drága. Annyiért már inkább egy tablet. Ha egy DX méretű masina a kis Kindle árában lenne szerintem sokunknak nem lenne kérdés, hogy min érdemes olvasni.
-
rudi
nagyúr
válasz
Crystalheart #57 üzenetére
Volt nálam pár e-book olvasó, no én azokról sem szívesen olvasnék nem 100-as látási viszonyok mellett. Miközben ugyanabban a helyzetben egy papírkönyv még teljesen OK.
-
"sokkal inkább szürke eminenciás, ami az asztal alatt ugyanúgy teszi a dolgát, mint egy LED-es csicsavár. "
Végre, talán először látok olyat, hogy nem a 20 ropis ház csak a ház, hanem valami értelmes árú dolog is van
A legtöbb esetben tényleg semmi szükség egy vagyonba kerülő csodára.
A tablet meg szerintem is bizonyos esetekben jó dolog, más esetekben meg nem. De ugyanígy az asztali gép is csak bizonyos esetekben jobb a laptopnál/netbooknál/okostelefonnál... Nem kell ezen csodálkozni, csak mindent arra kellene használni, amire való.
@Pollen (14) : És az e-book meg a tablet között azért nincs hatalmas különbség... csak a tablet másra is jó, azaz sokkal több mindenre jó még.
Külön VGA téma, egy asztaliba, ha játszik az ember, bármilyen szinten, szerintem jobb a külön VGA kari. Ugyanis cserélhető, míg az integráltak nem.
Integrált VGA irodába való, meg anyunak otthonra. Meg nekem, mert úgysem játszok. -
törölt tag
válasz
#98593280 #51 üzenetére
azért még elég sok VGA elmegy 10 000 - 20 000 között. Ott viszont 4000 - 5000 FT különbség igencsak nagy ugrás. Tehát olcsó gépnél megéri lemondani az I3-2100 + teljesítményéről azért, hogy mondjuk ne egy 10 000-s VGA kerüljön a gépbe hanem egy 15 000-s. Ebben az esetben a gyengébb proci a jobb.
De amúgy ha egy léptékkel előrébb megyünk én is azon a véleményen vagyok mint te. Ott már ne spóroljanak a procin mehet az I3-2100.
De az egész bili borul ha valaki nem ódzkodik a használt VGA -tól. Kifejezetten jó VGA karik vannak használtba 15 000 - 20 000 körül. Azokhoz meg megint nem rossz az I3-2100.
Mérlegelés meg egyén függő.
-
-
törölt tag
válasz
#98593280 #51 üzenetére
"Ha vki 1440x900-as, vagy régebbi 1280x1024-es CRT-vel rendelkezik, oda elegendő lehet egy Pentium G840 is, vmi kisebb karival, 5670, GT440 és társai."
Ezzel nem teljesen értek egyet, mert a náluk erősebb 4830-amat is húznom kell néha, hogy a legújabb gamek átlagban high / kevés AA beállítások mellett is jól fussanak (>40-50fps).
-
törölt tag
válasz
#13260800 #48 üzenetére
Azt gondolom a gémerek többsége igyekszik már Full HD felbontásban futtatni a legtöbb játékot. Pénztárca kérdése mekkora sebességgel képes ezt adott felhasználó elérni. Egy alap belépő konfig szerintem egy i3-2100 vagy Phenom 955 lehet, egy most nagyon jó árú 5830 Xtreme karival. Ha vki 1440x900-as, vagy régebbi 1280x1024-es CRT-vel rendelkezik, oda elegendő lehet egy Pentium G840 is, vmi kisebb karival, 5670, GT440 és társai.
A HT nem hiszem hogy visszahúzná a gépet, sőt, a Sandy Bridge HT-je sokkal erősebb mint anno a Clarkdale HT-je volt, ezért is közelítette meg, vagy érte utol (mindenki válassza ki a számára szimpatikust) a Phenom 955-öt.
Az pedig hogy "5k-val drágább VGA-t veszek" és jobb, nem mindig igaz, mert vannak gyakran nagyon jó árasított videó karik is. 1 hétig kapható volt az 5850 Xtreme, Ausztriában 26eFt-ért, hazánkban 32k körül. Az 5830-as Xtreme-ből még mindig van 25 körül, már vagy 1-2 hónapja. 1 hétig 28-ért a Sparkle is árult GTX465-öt, az ECS-nek is ment pár hete 30-ért egy gigás GTX460-sa, szóval aki figyel, az ki tud fogni jó kártyákat.
-
vfeco
aktív tag
Én egy 7-es tabletet navinak használnék a kocsiba + némi multimédia, szintén a kocsiba.
Elméletben tudnám még másra is használni a munkám során, de a gyakorlatban nem biztos, hogy jól működne a dolog. -
törölt tag
válasz
#98593280 #46 üzenetére
persze, hogy nem az én áraim számítanak. Mindenki ott vásárol ahol neki megéri. Sajnos nekem ilyen téren nem jó a beszerzőm. Érdekes, hogy T jelölésű procit is ugyanannyiban veszem tőle, ezek szerint ott meg jó a beszerzése vagy az már nem régebbi készlet. Ez van. Ilyen a kereskedelem.
Nem azt mondom, hogy nincs igazad. Csak azt, hogy mérlegelés kérdése lehet akár a lassabb CPU is. Pláne akkor ha dedikált VGA is kerül a gépbe. Mivel az olcsó szegmensben már 4000 - 5000 forinton is múlhat egy olyan VGA amivel még előrébb van mint amúgy lenne.
Ebben szerintem megegyezhetünk.
Amúgy komoly játék gép 4 mag. De itt nem komoly játék gépről beszélünk. A HT nem tudom mennyit számít azt tudom, hogy nem hozza a valódi magok teljesítményét sőt van ahol vissza is fogja a gépet. Annak idején mikor HT -s procim volt, hogy őszinte legyek sok hasznát nem láttam.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy itt mennyit dob a magasabb órajel az I3-2100 procin a G850 -el szemben. Majd ha lesz nálam mindkettő kifigyelem HT nélkül.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Elfogadnék egy két dolgot innen.
-
törölt tag
válasz
#13260800 #45 üzenetére
Mondjuk a RealSys compban 23500, azt írják raktáron is van. Dunakeszi nincs messze, de gondolom Bp-en is van ennyiért, vagy nem sokkal többért. link
Nem a Te áraid a mérvadóak, hanem az ország globális kínálata.
Elméleted szerint ha 35eFT-ért adják Kiskunmajsán az i3-2100 -at, akkor jobban megéri G840-et venni, mert az ott csak 23eFt..."Nyilván aki nagyon játszani akar nem 2 magos procit fog venni"
Tehát akkor mégis számít a HT és a 4 mag?? Mert eddig mintha nem ezt mondtad volna.
-
törölt tag
válasz
#98593280 #43 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jobb nála. Hanem azt, hogy ha az ember külön VGA -t is vesz a gépbe megéri spórolni a procin (pláne akkor ha szűkös a költségvetés). Kicsit lassabb, de a dedikált VGA már egy 10 000 - 15 000 FT körüli is 2x -3x annyit tud játékokban mint a HD Graphics 2000.
Nyilván aki nagyon játszani akar nem 2 magos procit fog venni 10 000 - 15 000 FT VGA kártyával. Amúgy én a legolcsóbban 27 000 Ft tudom beszerezni az I3-2100 procit a partnereimtől. Fogalmam sincs hol 24 500FT. Ott meg már majd egy 10 000 a különbség.
-
törölt tag
Egyébként az Aqua most 0% THM-re 10 havi részeltre júniusban notikat árul, akit érdekel Gondolom ez a reklám mehet, mivel a PH-n is reklámoznak folyamatosan.
Az XDL Happy házakhoz történő ragaszkodást továbbra sem értem. Szerintem még egy olcsó processzor is, legyen az bármilyen, megérdemel egy minőségibb, jobb szellőzéssel ellátott házat. Anno pár hátig pl. 6eFt-ért árulták a Xigmatek Asgard-ot, a Gigának is vannak jó mATX-es házai:GZ-M2,1,3, a CM-nek is több: RC432, 330, 335, esetleg alsó táposak: 370, 430... Az oldalsó 8 centis ventilátor szerintem körülbelül semmire sem jó, nagyjából a levegőt keveri, egyirányú légáramlást ki nem alakít.
-
erdoke
titán
Mindenki azt hiszi, hogy az iPad-en a billentyűzet hiányzik a legjobban, ha munkára akarja fogni az ember. Pedig nem, olyankor az egér hiányzik. Rendkívül frusztráló, hogy laptop sebességgel begépelek a pár mm vastag BT billentyűzeten egy hosszú levelet, majd át kell nyúlnom fölötte, és a kijelzőn a Send gombot matatni. És ez csak egy apró példa
-
Peet210
őstag
Sokan nem értik miért nem jó a tablet, én meg azt nem értem miért jó egy netbook. Szerintem azon a billentyűzeten sem túl kényelmes a gépelés (és most főleg a 12" alatti gépekre gondolok). Filmet nézni, zenét hallgatni, játszani, netezni ugyan úgy jó mint egy netbook. Egyedül a fizikai bill. hiánya róható fell neki, de mivel saját szórakoztatásomra használom így nem sokszor adódik az, hogy regényeket gépelnék be. Ha meg már munkára is használom akkor biztos nem netbookot veszek ( mellesleg szerintem a teljesítményük sem annyira kimagasló).
Szóval egy szó mint száz ízlések és pofonok különböznek. Az én igenyeimet az iPad jobban kielégíti ( mellesleg az iPad billentyűzete meglepően jó). -
erdoke
titán
válasz
Kronos3000 #38 üzenetére
Azon kívül, hogy se a tabletre, se a telefonomra nem kell konvertálgatni semmit, ezért nem is jön szóba a BT-on átküldés (egyébként is sokkal gyorsabb WiFi-n keresztül), mindezt meg lehet csinálni egy iPad-en is, és még megmarad az akksi kapacitás fele... Tehát leszállva a közlekedési eszközről nem a konnektor keresése az első, hanem simán netezhetsz még késő estig.
És közben nem akadozik a netezés, vagy ha játék közben megy a hátterben a zene. Lejátszik HDMI-re 1080-as filmet vagy játékot. Nem kell két percet várni, hogy magához térjen vagy kikapcsoljon, csak lehajtod a fedelét, és azonnal használatra kész. Mindössze 60 deka, és nem a billentyűzet határozza meg, hogyan, ill. milyen távolságban tartsam, hanem a kedvem.
Szóval az éremnek két oldala van, és én semmi pénzért nem vennék netbookot, mert a sebessége számomra idegtépően gyatra. A C2D + 7200 rpm vinyós laptopom is gáz, ami az indulási és hibernálási időt illeti. Egy 64 GB-os SSD-vel pedig a netbook is ott van árban. -
Kronos3000
senior tag
Egy hosszú,majd öt órás autóbusz út alatt,a Samsung N210-el a Volánbusz wifijén leszedtem egy filmet,netezés közben,majd még meg is néztem,közben egy videómegosztóról leszedett Flv-Klippet átkonvertáltam 3gp-be,amit a telefonomra át is küldtem Bluetooth-on....szóval tablet ide-oda,nem hiszem hogy minderre képes lenne,ja és még az akku-ban is maradt bőven...
Pedig "CSAK" Atom... -
erdoke
titán
Szerintem nem az a legnagyobb baja az androidos tableteknek. Tableteknél még fontosabb, hogy arra szabott, jó minőségű alkalmazások legyenek, mint okostelefonoknál. Nameg a célzott digitális tartalom fontos még kiemelten.
Az iPhone-t nem veszem meg, amíg a primitív, 5*4-es indító alap képernyőnél maradnak, mert a telefonommal kapcsolatban részben mások az elvárásaim, fontosabb a gyors és hatékony információhoz jutás, de az iPad-nél ez sokkal kisebb kompromisszum.
Az se hátrány, ha hosszas olvasgatásra, tartalomfogyasztásra berendezkedve a rendszer atom stabil. Ez pont a Honeycomb-ról nem igazán mondható el a tesztelők szerint. -
DEJVID
őstag
Hogy lehet olyan androidos tabletért egy fillért is kiadni, ami nem 3.x-et futtat?
-
Kormi76
aktív tag
Ez a "nem bizonyított hasznosság" szerintem is unalmas. Eleinte én is kételkedtem a tabletekben, de rájöttem, hogy bizony sokkal kényelmesebb lenne pl. ppt diasorokat olvasni az ágyban ülve egy tableten, mint a monitor előtt gübbedve. A 2-3kg-os laptop ölbe vétele szintén nem összehasonlítható egy 6-700g -os tablettel. Az hogy valakinek nincs rá szüksége, még nem jelenti azt, hogy valami haszontalan. Sokaknak laptopra sincs szüksége, mégsem állíthatjuk, hogy haszontalan dolog lenne.
-
Byk01
őstag
Azon túl, hogy egyre unalmasabb folyton azt olvasni, hogy ki hogy nem látja a tabletek hasznosságát (döntse el mindenki, hogy mi kell neki billentyûzet, hordozhatóság, erõs vas), ha már az a cikk címe, hogy tabletek, notebookok és egyebek, lehetne ezt a sorrendet a cikk lapjai közt is tartani. Legalábbis én ritkán szoktam az egyebekkel kezdeni valamit, mert onnantól az már nem egyéb.
-
Crystalheart
őstag
Vannak területek, ahol valóban nagyon hasznos tud lenni, pl. prezentációnál jól lehet rajta irányítani az egészet; építkezéseken tervrajzokat, építőelemeket mutogatni; és térképet kezelni is nagyon jó. Arról nem is szólva, hogy a drága Wacom stílusú tableteket Photoshophoz abszolút kiváltja, így szerintem grafikusoknak a leghasznosabb.
-
HPAA
őstag
ConCorde 7020 -tesztről szívesen olvasnék
-
erdoke
titán
válasz
Alchemist #13 üzenetére
Könyvet csak papír formában olvasok, valószínűleg azért, mert az utóbbi években eleve kevés könyvre jut időm.
Az én olvasási és netezési szokásaimat sokkal jobban lefedi az iPad (vagy valami, ami egyszer majd megközelíti), és ott van még bónuszként, hogy a repülőn játszhatok is rajta, vagy éppen megnézhetek egy filmet. Ja, és soha semmit nem konvertáltam még rá.Ettől függetlenül azt mondom, hogy a tablet most még luxus, némi kényelmetlenséget bevállalva a laptop és az okostelefon együtt ki tudja váltani. Viszont azt nem értem, hogy akik nem használták még legalább egy hétig, azok miért örvendeznek ennyire a számukra kétes hasznosságon.
-
Kobaljov
senior tag
-
törölt tag
Nem feltétlen. 4670 -es VGA karit vettem az egyik számtek boltban a héten 9200 Ft volt (kifogtam). Egy ilyen karival kisebb felbontáson simán elvan az ember, 6 - 7 ezer forinttal olcsóbb a az Intel G850 és aki ilyen gépet vesz az nem hiszem, hogy rá lenne izgulva a Hypert-Threadin -re (tehát neki ugyan mind1, hogy 2 szál vagy 4 szál ráadásnak ez nem is igazi 4 szál) . Ha még azt vesszük, hogy a VIRTU ki tudja mikor fog működni és akkor is ugyan hogy és így még játszani is jobban tud. Háát szerintem nem olyan egyértelmű, hogy Core i3-2100 jobb választás lenne. És tovább gondolva kisebb felbontáson valószínűleg a G620 is elég kraftot biztosít ami már egy 11 000 forinttal olcsóbb.
De hát igazából ez csak okoskodás. Mindenki a saját igényei szerint épít gépet
Nekem ez a megoldás is tetszene
-
Gergő_
őstag
Az Asus EP121 volt, ami igazán megdobogtatta a szívem. Akkuidőben sajnos ez is elég vézna.
Andoidosban a Concorde-ot picit drágállom, bár egy 3G stickkel olcsó alternatíva lehet. -
TK36
aktív tag
"ugyanúgy teszi a dolgát, mint egy LED-es csicsavár"
Jó érdekes írás, köszi.
-
nuke7
veterán
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
az már több mint egy netbook...
"hasznosságukat még nem sikerült egyértelműen bizonyítani," - legjobb mondat a cikkben, legalábbis ezzel 100%-ban egyetértek
TimelineX-es gépből nekem a 13,3-14,1-es kategória a kedvencem, dvd nem kell bele, de a váltható vga kari meg a hosszú üzemidő igen..valami ilyesmi lesz a következő laptop-om..
Tikakukac: +1
Silentfrog: nyilván attól függ, hogy mit akarsz játszani vele... (angry birds pl. tuti megy a normálisabbakon) videot meg a poulsbo-s atom is simán visz hd-ben ha jól tudom, tabletekből viszont csak az izmosabbak tudnak ilyet szerintem, ami a "drága / nem éri már meg" kategória szerintem...
-
kerelo
aktív tag
-
törölt tag
Úgy lehet ha az ember még külön VGA -t is rak a gépbe jobban megéri egy Pentium G850 mint egy Core i3-2100. A Hypert-Threading hasznosságáról nem vagyok meggyőződve játékok terén. Ha pedig van külön VGA az, hogy a prociban milyen a VGA szinte mind1. Pláne annak fényében, hogy a VIRTU több teszt szerint sem működik egyenlőre.
-
Alchemist
addikt
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Arra akartam célozni, hogy kis ujjhoz elfogadható mechanikus billentyűzettel (Dell Mini) lehet gyorsan gépelni, de érintőképernyőn már aligha...
-
Alchemist
addikt
Az is biztos, hogy olvasgatásra, netezésre sokkal kényelmesebb egy iPad, mint bármilyen laptop. A 600 g-ot és a 10-12 órás üzemidőt gyakorlatilag fél millióért se lehet megvenni laptopban.
Olvasásra viszont ott az e-book, még könnyebb és elég 2-3 hetente egyszer feltölteni...
-
Silentfrog
veterán
Egy időbem nagyon szidták az Inteles nettopokat,hogy semmire sem elég./videolejátszás,játék,gyorsaság ilyenek/
Lehet tudni,hogy a tabletek milyen viszonyban vannak ezekkel az egy-két magos atomos nettopkkal? -
Kormi76
aktív tag
-
-
Kormi76
aktív tag
Ez a 4,3"-os "tablet" (?!) valami vicc akar lenni? Egyrészt biztos nem tablet, hanem médialejátszó (mp4), ami már évek van ilyen méretben a piacon. Másrészt a mai telefonkínálat mellett nem is értem kinek szánják...
-
erdoke
titán
Az biztos, hogy az írásban szereplő, hulladék kijelzőkkel szerelt tableteket semmi értelme megvenni. Nincsenek minőségi tabletes alkalmazások (pl. jegyzetelni, híreket, magazinokat olvasni), nincs rájuk optimalizálva a rendszer, A felbontás pedig néha gyengébb, mint amit okostelefonokban találunk.
Az is biztos, hogy olvasgatásra, netezésre sokkal kényelmesebb egy iPad, mint bármilyen laptop. A 600 g-ot és a 10-12 órás üzemidőt gyakorlatilag fél millióért se lehet megvenni laptopban.
Az is biztos, hogy a jelenlegi tabletek munkára csak korlátozottan alkalmasak, de nem elsősorban a gépelés miatt, hiszen ezt a hozzászólást is megírom kb. ugyanannyi idő alatt BT billentyűzeten tabletről, mint laptopról. Jó eséllyel a Windows 8-cal ez is helyre billen majd.Más. Az első akciós Acer laptop elég jó vételnek tűnik.
-
Tikakukac
titán
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
Simán meg tudják magyarázni miért is jó még gépelésre is a tablet, én meg mint értelmes ember sajnos muszáj elkullognom és meginni egy bögre kakaót, hogy bizony én már kinőttem ebből
A netbook árakat pedig üdvözlöm
-
Crystalheart
őstag
Egyszerű, ha sokat kell gépelni, akkor laptop, ha csak netezünk, olvasgatunk, képeket/videókat nézünk, akkor a tablet is megteszi. Esetleg előbbi esetben Tablet+dokkoló, de akkor már ott tartunk, mint a netbooknál. Mindenesetre iskolásoknak szerencsésebb a billentyűzet, ki akar anélkül szerencsétlenkedni, mikor írni kell.
-
luw2win
őstag
Az biztos hogy en hamarabb vennek netbookot mint tabletet, es szerintem nincs kihaloban... max feljettebb orszagokba. Kulfoldon tanulok, egyetenem tobb diakot lattam ipad 1/2 -vel mint laptoppal vagy netbookal... Mo-n szerintem meg varni kell par evet mire merseklodik az ara, es akkor mindenki szamara elerheto lesz. Bar penztol fuggetlenul, es a netbookot valasztanam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged