- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Jó, elismerem, egy hibrid winyónál már biztos nem rossz, ahol 4,5 gigát nem tart 3-4 percig (kis fájlok esetén tovább) átmásolni. (amúgy hiába változtatod meg arra a partícióra a temp mappa helyét, mert másolja, nem pedig áthelyezi, tehát ugyanúgy idő).
Egyébként miért kellett törölni? Fejlettebb író progikban már be lehet állítani, hogy az írás végeztével törölje a kiírt fájlokat. Én még sosem használtam, mert mi van, ha épp a lezárásnál rontja el a lemezt, vagy mittudomén aztán buktam a kiírandó cuccot is, de valakinek biztos hasznos feature.
Amúgy találtam egyszer egy olyan registry hacket, amivel be lehet állítani, hogy ne másolja, hanem áthelyezze a temp mappába, így ha arról a partícióról írsz, amelyiken a temp mappa van, akkor nem kell végigvárnod, míg átmásolja, hanem szinte azonnal írja is. Hátránya, hogy a fájlok eltűnnek az eredeti helyükről.
Mondjuk a Windows 8-ban már esélyes lehet a használatra. Addigra talán beállítható opció lesz és ezen felül még kezeli majd az ISO és IMG mellett a BIN, CUE, NRG és MDS képfájlokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest