- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
én már jártam úgy, hogy összeválogattam egy DVD-nyi zenét egy temp mappába, elindítottam az írást, majd mint aki jól végezte dolgát, töröltem a tempet...
eredmény egy rosszul repülő 12 centis frizbi...
user-error meg én voltam a hülye, de épp jól jött volna ha a Nero is becacheli az írandó anyagot (bár asszem be lehet valahol állítani)
-
eziskamu
addikt
Hogy ne szóljon bele az Európai Unió, hogy alapból telepítve van, és mégis érdemes legyen a legtöbb usernek telepítenie/használnia.
Nem elírás a Windows Explorer? Amúgy meg vicces lenne üres asztalon egy szál Total Commanderrel, de legalább kicsi az erőforrás igénye. Vagy rakjál fel LiteSteppet
-
törölt tag
Fontos anyagot szabványos formátumban illene küldeni...
mkv és ogg nem formátum, hanem konténer.
Zenehallgatásra számomra egyébként is felejtendő a WMP, túl sok helyet foglal az asztalon. A Taskbar-t meg nem akarom ilyesmikkel terhelni.
Persze felhasználási szokások kérdése. Túl sokat szívtam már mindenféle codecpack-ekkel, amik olyan dolgokba is belenyúlnak, amihez semmi közük. Amihez kell valami codec, mert sűrűn előfordul a közelemben, ahhoz felrakom a specifikus codec-et. Ami meg ritkán fordul elő, arra ott a VLC. Keveset eszik, és nem rondít bele a rendszerbe.
-
moonman
titán
nem. felejtsük már el ezt a "rejtett opciók haladó felhasználóknak" témát, mert marha unalmas, hogy minden ilyen esetben előjön. nincs. különbenis gondolj bele, te beállítod, aztán odaül egy marha, aki képes kihúzni közben a pendrive-ot...
"egyszerűen csak lusták megcsinálni"
tesztidőszak van, lehet beszélni a fejlesztőkkel, kétlem, hogy lustaságból van benne, ez ugyanis direkt van így, nem véletlenül. -
Furky
őstag
Pont hogy ha lusták lennének, akkor nem foglalkoznának azzal, hogy biztonságos legyen, mert akkor nyílván helybőll írnák a cuccokat. De mivel foglalkoznak/foglalkoztak a témával, hogy a USER ne rontson lemezt, ne veszítsen esetlegesen adatot, ezért nem voltak lusták kitalálni ezt az opciót.
Nézhetjük erről az oldalról is
-
törölt tag
XviD-hez nem kell külön codec, a DivX azt is simán dekódolja.
Mov-val nem foglalkozik értelmes ember.
MPEG1-hez alapból van decoder az XP-ben is, Vista-ban tán már MPEG2-höz is.
MP4? Az mi? Ha sima MPEG4, akkor azzal is megbírkózik a DivX, ahogy minden MPEG4 ASP-vel.
Szóval akkor miért is kell codecpack?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest