- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
norbi19884 #13368 üzenetére
Passz. Vannak valami ilyen appok is. Vagy pl az egyéb HOME appok. Launcher Pro, ADW Launcher, Panda Home is elég jól témázható. De inkább javaslom, hogy keress egy X10 topicot és ott érdeklődj. Mert ez a Pulse topic és valószínűleg ott jobban tudnak segíteni.
-
llaszlo
veterán
válasz
norbi19884 #13366 üzenetére
Mindent. Én azt mondom, hogy ha nem muszáj akkor ne rootolj.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
norbi19884 #13361 üzenetére
Nem tudom pontosan mit szeretnél. De nem annyi, hogy több programot telepíthetsz. Root joggal például hozzáférhetsz a telefon gyári fájlrendszeréhez, és ott "bármit" csinálhatsz. De még ezer más dolog miatt is hasznos lehet. Természetesen el is ronthatod vele az egész telefont.
-
llaszlo
veterán
válasz
norbi19884 #13361 üzenetére
Valójában elég veszélyes lesz előbb-utóbb rootolt telefont használni. Mivel így könnyen hozzáférnek majd az appok mindenhez és küldözgethetik az emeltdíjas sms-eket, és hívhatják az emeltdíjas számokat, kívülről rácsatlakozzanak a telefonodra és úgy használják stb. Elküldhetnek minden információt rólad és a telefonodról a készítőnek. Jelenleg is van több ilyen app, de a rootolás még sebezhetőbbé teszi a telefont.
Ha nem figyelsz oda és nem tudod, hgoy mit csinálsz a telefonnal akkor működésképtelenné is teheted.A Pulse tulajok leginkább muszájból rootolnak, mert ez egy minimal Androidos telefon és alig van rajta szabad hely a programoknak.
Persze van sok előnye is a rootolásnak, de nem árt tisztában lenni a veszélyeivel.
rum-cajsz: Linuxnál sem szoktam törölni a home mappát. Így megmarad minden beállítás adat stb, ha új rendszer kerül a gépre. És mégegyszer leírom, hogy max annyi hátránya van, hogy pár app nem indul el ha így teszem fel. De még mindig jobb csak néhányat újra telepíteni. Azért én megnézném azt a 10 perces app telepítést, ha mindent fel akarnék tenni a telóra amit használok is. Korábban mindig a Tithanium Backuppal raktam vissza a dolgokat akkor még a beállítások is meg voltak, de mostanra valamiért besz@rt a TB és nem működik rendesen. Legalábbis Pulse-on.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
norbi19884 #13353 üzenetére
Az android lényegében egy linux változat. Linuxon az Adminisztrátort root-nak nevezik.
Amikor megveszed a telefont, akkor csak egyszerű felhasználói jogosultságokkal használhatod, mert így biztonságos a programok használata.
Ahhoz, hogy bizonyos dolgokat elvégezhess rajta root jogosultság szükséges. A "rootolás" a telefon operációs rendszerén a root jogosultságok megszerzése.Röviden ennyi. Ha bővebben érdekel, kérdezz még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest