- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #12609 üzenetére
Az rendszer alapjaiban nem sok mindent változtatok. Meg nem is teszem fel egyből az új ROM-okat várok vele, hogy mások feltegyék és leírják mennyire jó.
Mindent lehet változtatni. Az változó, hogy mikor mit: ikonokat, appokat, framework-öt cserélni vagy azt megváltoztatni, hangokat, hátteret stb. -
llaszlo
veterán
Korábban valaki írta, hogy nem tud csengőhangot kapcsolni egy kontakthoz. Akkor nálam működött, de most nem működik.
Másnál működik a csengőhang kontakthoz kapcsolása? -
llaszlo
veterán
howto-k
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12581 üzenetére
Oda írtam a képek fölé, hogy a beállított rendszerem látható azokon. Mert akkor már használtam egy ideje, csak még modolgattam anélkül, hogy újratelepítettem volna. És ami működött rendesen az ment a beta2-be. Alapból a ROM-ban nem tudom, hogy hogyan lehetne úgy beállítani. Tedd fel a témákat és nézd végig melyik tetszik.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12577 üzenetére
Pedig gondoltam, hogy az LCR v2.0 beta3-ba bele teszem én is a mobiltv-t, de akkor mégsem, ha nem működik.
Bár lehet, hogy nem is lesz beta3, mert eddig a beta2 is jól működik. Abban benne van az LPro és nincs vele gond. Bár nem vagyok benne biztos, hogy a DMC-vel lenne a gond. Lehet ez csak egy egyedi eset. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12570 üzenetére
Mikor nyomtam fel bárkit is warez miatt?????
És miért is baj, hogy ha valaki szól azért mert tiltott dolgot lát az oldalon? -
llaszlo
veterán
Most írtam egy SMS-t és ezzel az új betűtípussal bármilyen betűt írok EGY karakternek veszi. Szóval megszűnt az a hiba, hogy egyes karaktereket többnek számolna és több SMS-t küldene.
Mégsem. Valamiért átalakítja a betűket és leszedi az ékezeteket.
Kár, pedig már örültem.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12566 üzenetére
Én komolyan nem értelek téged. Kérted a kitöltött kérdőíveket. Megadom a linket és te meg egyből bunkóskodsz. És még velem van a gond?? Nézzél már magadba!! De jó méllyen!!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12564 üzenetére
Mielőtt hozod a szokásos igencsak bunkó formádat, megnézted a linket?
Ezt kérted. Akkor mi a gondod? Ja tudom már ... -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12557 üzenetére
[link] + a blogon.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12553 üzenetére
Valahol korábban megadtam a linket. De fent van a blogban is az egyik ROM-nál.
Most megyek aludni majd valamikor kirakom külön is. -
llaszlo
veterán
LCR v2.0 beta2 Tesztelésre!!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12547 üzenetére
Ahhoz emelkedned kellene.
A garanciának és a custom ROM-nak mégis mi köze van a warezhoz (lopáshoz)? Vagy csak én vagyok ennyire hülye, hogy nem értem a logikát?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12544 üzenetére
Azóta ez változott és akkor is csak azért volt, mert nem tudtam, hogy mit hogyan tudok megoldani mással vagy nem tudtam megvenni. Most mindent vagy free appal csinálok vagy megveszem.
De hát ugye mindenki magából indul ki. Te meg azt írtad és még büszke is voltál magadra, hogy az appjait több, mint fele lopott. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12542 üzenetére
Olyan hihetetlen, hogy nem mindenki lop?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12529 üzenetére
Nem warezolok!
-
llaszlo
veterán
Tithanium Backup-ot használ még itt valaki?
Mostanában ROMtól függetlenül mindig azt csinálja, hogy amikor visszaállítást csinálok akkor egy appot felrak aztán kiírja, hogy várjak vagy bezárom, és utána megjelenik a Batch ablak, de minden lehetőségnél 0 -t mutat.
Más tapasztalt ilyet? -
llaszlo
veterán
Mégis feltettem egy próbára az 1.1-et. És találtam is egy bug-ot. Ha valamihez ROOT jog kell akkor kiválasztom, hogy elfogadom és jegyezze meg. Viszont ha újra root jogot kér egy app akkor megint felugrik, pedig elvileg egyszer már elfogadtam. Három appal is ezt csinálja. Másnál is van ilyen?
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #12507 üzenetére
Kb minden újonnan telepített ROM így viselkedik egy nap után. 3-5 nap után maj' meglásssuk mi lészen. Meg persze, hogy ha készre van telepítve és beállítva minden app. Mivel az, alap ROM-okkal nem lehet mindent megcsinálni amire az ember használja. Szóval az nem igazán mérvadó.
Már van LCR v2.0 beta1, de még fel sem tettem. Az 1.8.1-essel minden jó. Azt meg nem akarom elszrontani.
-
llaszlo
veterán
Én még mindig csak azt tudom, hogy ha nem használok semmi task app-ot akkor nincs gáz a telóval. Pár órája megnéztem a szabad mem-et 18 mega, most meg 28. És ettől a free parancs kimenete teljesen eltérő értéket mutat.
De nagyon nem foglalkoztat amíg működik rendesen a teló. -
llaszlo
veterán
Én már rég leszoktam a memória vizslatásról. Semmi értelme amióta 2.1 van. Task killert sem használok csak azért van fent, hogy tudjak képernyőképet készíteni a memról meg néha ránézek, hogy mennyi is a szabad memóiria. Tény, hogy volt néha kisebb lassulás, de semmi komoly az 1.8-as ROM-ommal. Szóval ha azon még javítottak akkor boldogabb leszek.
DE A TASK KILLERT TESSÉK MÁR VÉGRE ELFELJETENI!!! Ezt már többször leírtuk. Ezt ilyen nehéz megérteni? -
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12425 üzenetére
Passz. Bele tettem a SIM eszköztárat az tuti, és mobilTV-t nem használok. Mik a feltételei?
Én most az 1.8 up1-et használom persze nem azt amit kitettem, hanem valami backup-ot amiben fekete-zöld a framework valamikor telepítettem rá. Nekem az FLB v1.0-nél és az 1.9-es ROM-omnál ez jobban szuperál. Ezt leírtam az 1.9-nél is. -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #12420 üzenetére
Van egy pár ROM-om, szóval ez így elég tág fogalom.
-
llaszlo
veterán
Ki szeretne ilyen smile-kat?
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #12417 üzenetére
Lehet, hogy van benne multitask (zenehallgatás, opera mini, sms, telefonálás), mert a rendszer tudja, de a vas gyenge hozzá. Ezért nem volt az iPhone 3G-ben sem. De ahhoz, hogy jól működjön jóval jobb vas kell, meg sz@rrá optimalizált rendszer. Talán a HTC-kel rendesen működik.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12413 üzenetére
ok ok
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #12403 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy impalaman és én is csak annyit csináltunk, hogy kiszedtünk pár appot vagy lecseréltük, meg megváltoztattuk pl a boot animációt. Ezeknek nem lehet ilyen hatása. Szóval ott a hiba tuti nálad van.
Főleg, hogyha megnézzük az alábbi a képet és figyelembe vesszük, hogy mások nem tapasztaltak ilyet. -
llaszlo
veterán
Ezzel le lehet tölteni market nélkül is az appokat.
-
llaszlo
veterán
Az 1.9.4-es Quick settings-et nektek letölti a teló?
Mert nálam az appbrain kiírja, hogy van frissítés, de a marketen nem látni. -
llaszlo
veterán
Néztétek már az ADW-nél a témákat?
Valószínűleg ezek hibájából adódik, hogy elcsúszik a felső ikonsor vagy widget. Mert van amelyik témánál rendesen működik. -
llaszlo
veterán
Egy hét tesztelés után véglegesítettem az LCR v1.9-et
-
llaszlo
veterán
Nincs nagyon időm keresgetni a neten, mert nem töltöttem fel a gépem és így csak 2 órát bír, meg most más terveim vannak éjszakára.
Frissítettem az ADW-t és most az ikonok felül lejjebb vannak meg a widgetek is. Van erre valami gyógyír? Vagy beállítás?
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #12324 üzenetére
Ez pont a jobbkezeseknek gond. Mivel jobb kézben tartva a tenyérrel lehet eltakarni a mikrofont. Bal kézzel nekem még nem sikerült.
-
llaszlo
veterán
Most nincs időm végigolvasni a HSZ-eket meg a privit sem.
Itt az eddig kitöltött kérdőívek listája. Lehet rajta csámcsogni.És itt van újra a kérdőív linkje annak aki még nem töltötte ki.
Csináltam pár saját ikonos appot.
Telepíteni adb-vel tudod a parancssorba.
adb push APPNAME.apk /system/app/APPNAME.apk -
llaszlo
veterán
Volna itt egy vállalkozókedvű ember aki ért a grafikához és csinálnánk egy egyedi ikonkészletet? Aztán ezeket bele lehetne tenni a gyári appokba. Az enyémbe is lecseréltem több ikont már. De eddig nem találtam egységes fullos ikonkészletet.
Aki ért hozzá az írhatna egy privit.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12218 üzenetére
Ìgy nyaralás közepette felnéztem a fórumra. Kissé halott most.
Az 1.9 r4-es ROMom nagyon jól megy már több, mint 2 napja.Ez lesz a végleges verzió szerintem.
-
llaszlo
veterán
Összedobtam egy kérdőívet ami megkönnyítheti a ROM-ok készítését. Legalábbis ami az igényeket illeti. És egy visszajelzést kaphatunk a jelenleg használt ROM-okról.
-
llaszlo
veterán
Ez a GPS ez egy érdekes "állatfaj".
Az 1.8-as rendszeremen kb 10 sec alatt csatlakozott.
1.8 up1 alatt viszont kellett neki 1 perc is, de volt aki meg azt írta, hogy neki gyorsan csatlakozik.
Most 1.9 r4 alatt megint gyors lett, kb 10-15 sec a csatlakozási idő.Én mindig bepipálom a felső két pipát a GPS-nél eddig talán így volt a leggyorsabb.
-
llaszlo
veterán
LCR v1.9 r4
Ez egy béta verzió.
Sokat nem volt időm tesztelni.
Appok tekintetében már sokat nem fog változni a végleges verzió. Egyéb dolgok még igen. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #12161 üzenetére
Siker!!!
Megcsináltam az első módosított Settings.apk-mat.
adb-vel simán push paranccsal átraktam az éppen futó rendszerre. Annyi volt a hátránya, hogy a háttérkép visszaváltott alapra. De utána minden működött tovább, csak a hátteret kellett beállítani.
Ugyanúgy csináltam, mint ahogy a theming videón van. Igaz, hogy linuxszal.
Már csak OSX alatt kellene megtalálni a megoldást. -
llaszlo
veterán
Valakinek működik az apk módosítás és szignózás?
Korábban volt egy theming videók hsz.
Ott volt 4-5 videó, hogy hogyan kell módosítani az apk-kat. Viszont nekem nem mennek.
Egy másik oldalon találtam egy olyan leírást is, hogy szignózni kell azután miután megtörtént a módosítás és mentettük a fájlt.Van akinek működik bármilyen apk mod?
-
llaszlo
veterán
Azt tudja valaki, hogy ennek a widget-nek hogyan lehet változtatni a színét?
Mert nem jöttem még rá a logikájára.
Annyira már igen, hogy valószínűleg nem a Frameworkkel van összefüggésben.
Ma feltettem a DMC r5-öt és az FLB v1.0-et is és mindkettőben fekete.
Sajnos már nem tudom, hogy a képen melyik ROM-ot használtam, de jól látható, hogy az Espresso Green Framework volt fent. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #12132 üzenetére
Én csak kerestem egy sima settings appot és azt tettem a ROM-ba annak zöldek az ikonjai alapból. Ha jól emlékszem az RMB-ben volt olyan. Csak nem fehér a háttere.
Ha lenne még egy telóm akkor feltennék mégegy ROM-ot, de így nem olyan könnyű. Most örülök, hogy már 4 napja megy a ROM-om megállás, újraindulás nélkül.
Ahhoz, hogy saját ROM-ot készítsek ahhoz meg kell a tesztelés. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #12083 üzenetére
Nekem egy valami nem tetszik az ADW-ben az ikonsor alul. Ha lennének olyan ikonok, mint az LPro-ban akkor 100%-os lenne. Az LPro-t én lomhábbnak találtam. Plusz többen panaszkodtak, hogy a Sygic nagyon lassú LPro-val. Nálam is az volt, viszont ADW-vel tényleg jóval gyorsabb.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12081 üzenetére
Kösz a visszajelzést. Semmiből nem tart feltenni egy LPro-t. Az LPro amúgy még mindig nem tudja azt amit az ADW próbáltam teszteltem, de sok dolog hiányzik amit tud az ADW. Ez a Dark Framework-ös amit n00n-nak csináltam?
Lopott SW-rel nem foglalkozom, szóval nem igazán érdekel, hogy hogyan megy rajta az iGo.
-
llaszlo
veterán
válasz
flacink73 #12049 üzenetére
Egyelőre nem elérhető az iGo, mint külön termék (telefontól függetlenül), de valamikor majd lesz. Csak még nem tudni pontosan, hogy mikor.
n00n: appbrain.com – > search: weather widget. Kiad egy rakás találatot. Van olyan is ami úgy néz ki, mint a BW csak változtatni lehet a skin-t hozzá. De nem jut eszembe a neve.
-
llaszlo
veterán
válasz
flacink73 #12049 üzenetére
Korábban hivatalos forrásból kaptam, hogy egylőre még nincs hivatalosan elérhető verzió csak a másik két telóra. Most rákérdeztem az AmiGo-ra. Várom a választ.
Szerk: Ezek szerint is úgy néz ki, hogy nem lehet külön telefonra megvenni, csak egy adott telóhoz adják. Úgy ahogy az Omnia esetében is. Igaz a cikkben még csak találgatás van, hogy külön meg lehet-e venni. De a mai helyzet szerint nem. Persze megy más Androidos telón is, de hivatalosan nem. Tehát az Omniás kártyát is nyilván lehetett használni másik típusú telóban de attól még nem legális az a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest