- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #10626 üzenetére
Lehet földhöz kéne csaponom a pulse-t. Föltettem a K9 mail klienst, a leveleimet nem látom benne, hiába állítottam be...viszont megnyitottam az alap levelető klienst és most meg megjavult...lehet, hogy csak átmenetileg, de most nem állt le váratlan hibával.
Kérdésem azokhoz akik már más androidos telefonnal is találkoztak: minddel ennyire sok baj van? Mostmár kéne valami olyan telefon ami ezeket mind tudja, mint a pulse, és nem kell vele folyton gépészkedni ahhoz, hogy minden menjen. a BT-s kihangosítoval rendszeresen bajom van. Akár headset, akár kocsi kihangosítóval beszélek rendszeresen nem hallanak + váltakozó közönként megszakadnak hívásaim.
-
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #10617 üzenetére
saját domaines imap levelezést használnék....ha menne ez a retek...
-
ATM_automata
őstag
Kéne egy kis segítség.. Tegnap újra húztam a romot a telefonon, mert mindenféle process leállási hibákat jelzett a rendszer. Kb 2 órán keresztúl jól is működött, az emailek is szinkronizáltak a kliensel...már kezdtem örülni, hogy jó lett, erre reggel megint elkezdte nyomni, hogy a com.android.email folyamat váratlanul leállt.... van ötletetek, hogy mitől halhat be folyton? Hogyan tudnám a problémát orvosolni? Esetleg van olyan kliens, amivel helyettesíteni lehet a mail programot, vagy ez a folyamat meghalását nem befolyásolja, mert más kliensek is ezt a folyamatot használják?
-
ATM_automata
őstag
annyit mondjon már meg nekem valaki, hogy ez a roadsync nevű progi ez mi? letörölhetem a telefonról, vagy összedől tőle valami?
-
ATM_automata
őstag
válasz
Totyasrác #10592 üzenetére
THX! Újrahúztam az egész vasat a modaco rommal, megnézzük mennyire döglik meg.
Más:
Korábban írtam, hogy küldtem mailt a gyári rom hibákról a T-nek. Megjött az okos válasz
"Tisztelt XY, kedves Előfizetőnk!
Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett készülékkel kapcsolatos észrevétele. A kivizsgálás sajnos a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért válaszunk megérkezéséig türelmét kérjük.
Kérdése esetén munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésére a T-Mobile magyarországi hálózatából díjmentesen elérhető 1430 mobil, vagy az (1) 265-9210 vezetékes telefonszámon.
Üdvözlettel:
XY" -
ATM_automata
őstag
válasz
#90994432 #10579 üzenetére
Eddig nekem kínai, de tetszik
Ezt meglehet egyszerűen is csinálni? Úgy, hogy egybe fölteszi az ember és csá?
Hibák az elmúlt napokba a romommal:
- Rendszeresen kiírja, hogy egy adott process nem válaszol. Bezárja vagy Várjon?
- A kontakba pl. a csajomhoz raktam egy privát csengőhangot, mégis az általánossal csörög.
- Bejövő híváskor a számhoz csak a sokadik csörgés után írja ki/társítja hozzá a nevet a kontaktok közül.
- Email kliens mindig megdöglik: "Az email alkalmazás (com.android.email) váratlanul leállt. Próbálja újra."
- Képernyő lapozáskor van, hogy nem lép sehová, aztán meg észbekap és elugrik a fenébe egy sokadik képernyőre -
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Elő jött nálam egy hiba. Az email kilens folytom ezt a hibaüzenetet dobálja, ha megnyitom:
Az email alkalmazás (com.android.email) váratlanul leállt. Próbálja újra.A telefonnál mostanában "laggolást" tapasztalok. Pl: Amikor képernyőt lapozok, akkor olyan, mintha meg lenne fagyva a telefon, aztán meg átugrik animáció nélkül oda, ahová lapoztam. Máskor meg tökéletesen műxik. Az egyes menükbe belépéskor megint megnőtt a várakozási idő. Pl. hívó listába belépéskor, de itt se mindig. Olyan, mintha valami időnként megfogná a tellát.
Ötletek?
Kicsit kezdek remegést kapni a telótól, mert nem igazán üzembiztos.
-
ATM_automata
őstag
-
ATM_automata
őstag
appbrain-el kapcsolatba tudna valaki segíteni? Hogy tudok onnan letölteni appokat? reg megvolt, beléptem, kiválasztottam ezt: http://www.appbrain.com/app/vStudio.Android.GPhoto# aztán install gomb a lapon és semmi.....se telefonos böngészőbe se asztali gépen....valamit biztos elnéztem, csak nem tudom, hogy mit.
Előre is köszi!
-
-
ATM_automata
őstag
Nálam konkrétan ad neki GPS koordinátát, de egy olyan helyét, ahol életemben nem voltam még, úgyhogy nem is lehet a legutolsó eltárolt pozíció.....a GPs-t viszont használtam már többször iGo és GoogleMaps-el is és működött minden rendesen. A google maps kifejezetten teteszett, útvonalat is terveztem vele, amit mutatott is a telefon....határozottan tetszetős volt, tudom javasolni mindenkinek. Ami vicces, hogy a saját google térképre felévett helyeimre egyből ajánlott volna útvonalat
-
ATM_automata
őstag
válasz
Watt25 #10436 üzenetére
Hát amíg te ezt a postot megírtad, addig én meg megírtam az e-mail a T ügyfélszolgálatnak. Már vissza is kaptam egy olvasási visszaigazolást......
Lertam nekik az eddig észlelt problémákat és illedelmesen megkérdeztem a levél végén, hogy milyen megoldást tudnak kínálni a problémáim megoldására....ha kapok választ közzéteszem.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Watt25 #10434 üzenetére
Mivel nekem a moddolt rom van fenn, ezek szerintem alap android hibák lesznek a 2.1-es verzióban, amik lehet, hogy készülék specifikusan jönnek elő. Ide kéne akkor pár nagy szakértő, akik itt rootolnak meg MDF meg CRK meg ISO
aztán mondják meg, hogy ezzel most akkor mi lesz!
-
ATM_automata
őstag
üdv mindenkinek
Na tesztelgetem a modacos-s romot, ami állítólag a legtöbb hibával rendelkezi
Olyat tapasztaltam, hogy a fényképező gép valami miatt minden képre ugyan azt a koordinátát teszi rá. Korábban valaki hasonló dologra panaszkodott, ha jól emlékszem.
Megoldást talált vagy tud valaki?
Frissítéssel kapcsolatos kérdésemre nem nagyon kaptam választ, megismétlem, hátha....
A telóra föltett modaco romot lehet updatelni? ( ha lesz valami változás) vagy gyalu és kezdhetek mindent előről?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #10299 üzenetére
Én nem vagyok nagy mágus a ROM témában, így tényleg csak a teljesen saját tapasztalataimról tudok beszámolni.
A telót megvettem, egyből rátettem a 2.1-es gyári T-s frissítést, hogy ne kelljen 2x konfigurálni a dolgokat.
A teló nagyon lassú volt. Kontakt keresésnél mire a virtuális bill felugrott hosszú másodpercek teltek el. Gyakran megesett, hogy meg-megállt a telefon 4-5mp-re amikor valamit elindítottam, billentyűzetet "kértem", stb.
iGO-t nem tudtam föltenni, mert a telepítés után már az SMS-ek nem jöttek meg, mondván nincs elég memória.
A menü/stílus nekem tetszett, nehezen álltam rá én is a rom cserére, de a naptár, a levelező kliens annyira lassú volt, hogy már ott tartottam, hogy vissza viszem a telót és veszek a spicat.
Aztán föltettem a MoDaCo r7-es T styl romot. Kicsit fáztam tőle, de eddig nem panaszkodhatok rá. Programok telepíthetőek SD-re, semmi gáz nem volt. iGo megy.
Sok hiba? Én olyan hibával találkoztam, amivel a gyári szoftverben is. A több telefonszámos kontaktoknál, amikor belépek a telszám listába egy másik kontakt neve jelenik meg......eddig asszem ennyi....lehet, hogy vannak hibái ennek a romnak, de én még szerencsére nem sokkal találkoztam. A korábban említett sok hibát szerintem írjátok le, engem érdekelne, hogy mikre figyeljek oda.
A többi romot nem ismerem, de ennél is gyorsabb lesz tőle a telefon, akkor lehet érdemes lenne megnézni őket....
-
ATM_automata
őstag
válasz
advocat #10293 üzenetére
Lehet, hogy nem értek valamit abból amit beszéltek
, de miért nem jó pl a MoDaCo ROM felrakása? Nálam elég látványosat gyorsult a teló tőle, progi telepítéssel sem volt gondom, igo is felfér és fut, a mutatvány pedig (így utólag) nem volt túl nehéz, a korábban linkelt leírás alapján simán ment.
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #10251 üzenetére
Kérdésemre senki semmit??
-
ATM_automata
őstag
Nekem is kéne az a HTC óra, de az említett Widget-et nem találom a marketen. Másnak megvan? Csak egy Silence és egy Live Wather van Bautifule-ba.
Más:
Föltettem CoolBoy323 kolléga leírása és távirányítása alatt a moddolt T-s MoDaCo, app2SD-vel.
A telefon sokat gyorsult, a gyári T-s szoft nagyon lassú volt. Ezt azoknak írom, akik most készülnek venni ilyen telót a T-nél és látom, hogy kérdezgetik a frissítéseket.
Hiba:
A kedvenceknél szereplő több telefonszámos embereknél a moddolt rommal is fennáll az a hiba, hogy a telefonszámok megnézésekor hozzátársítja egy másik kontakt nevét.
Kérdés:
A moddolt romot lehet frissíteni, hibajavításokat föltenni rá, vagy teljesen újra kell flash-elni a telefont, kontaktokhoz újra csnegőhangot rendelni meg ilyenek?
Köszi előre is!
-
ATM_automata
őstag
Újabb érdekesség. Telefon töltőn, BT-s headsettel telefonálok és egyszercsak lebont/megszakad a hívás, mintha letettem volna. Már többször csinálta. (T-s 2.1-es szoft)
-
ATM_automata
őstag
válasz
bounty123 #9990 üzenetére
A Wi-Fi-n belül van olyan ha az advanced (nálam speciális) menüt nézem, hogy Wi-Fi altatás policy. Ott be volt állítva, hogy Soha ne kapcsolja le, ha csatlakoztatva van. Ennek ellenére mégis lekapcsolja, ha a képernyő lekapcsol. Szerinted??
Most áttettem olyanra, hogy "soha". Meglátjuk mit mutat. Azért azt árulja már el nekem valaki, hogy ennyire szar lenne az android szoftver, vagy csak a T-s változat lassú, sok helyet foglaló és rendkívül bugos? Kicsit kezdek kiábrándulni, de azért még nem visszafordíthatatlan.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Akron99 #9986 üzenetére
Értem, tehát akkor ne kapcsoljam ki a telefont, hanem tegyem Airplane módba. még meg kell szokni, hogy ez nem "olyan" mobil, mint a sima telefonok.
Azért meg elnézét, ha olyat kérdezek, amit már kitárgyaltatok korábban, de annyira nagy a topic, hogy elég nehéz visszakövetni a dolgokat, a vége felé meg annyira sok a szakkifejezés a romokkal kapcsolatba, hogy az se értem miről beszélnek itt a népek
-
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #9976 üzenetére
Ébresztőnél az normális, hogy kikapcsolt telefonnál nem ébreszt? K800 ébresztett, de ez meg se mukkant reggel. El is aludtunk.
-
ATM_automata
őstag
Ezt a hibát is tapasztalom. Nálam olyan szokott lenni, hogy amikor bezár a bill és lekapcsol a képernyő, akkor olyan, mintha suspend módba lemenne a telefon. Lekapcsolja a Wi-Fi-t is és amikor feloldom, akkor kiírja, hogy wi-fi lekapcsolva, aktiválom?
Ezekre van valakine ötlete?
-
ATM_automata
őstag
válasz
kisbergics #9953 üzenetére
Nálam is csinálja! Szóval tuti bug. Lehet ezt jelezni a T-felé, hogy javítsák?
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Telefont vennék, de nem tudok dönteni.
Pulse: 20.000.-
Samsung Spica: 55.000.-Van valaki aki ismeri mind a 2 telefont? Megéri a Spica a dupla árat? Pulse-ra van magyar 2.1-es szoft? Sebesség milyen?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elden Ring
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest