- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Én próbáltam, még hozzá úgy, hogy egyik kezemben iphone 3gs, másikban pulse és mind2 tök másik irányba mutatott.
-
-
KonzolKartel
őstag
Az asztal fagyás és az, hogy nem tudod felvenni ha hívnak, tipikus esete annak, hogy kevés a szabad memóriád. Nekem is szokott lenni. Nálam ez a slidescreen miatt van. Elég sokat eszik, de sztem a legjobb alternatív home. Ha befuttatsz pár progit, böngészel és végeztél vele, mielőtt le tennéd érdemes nyomni egy memory clean-t. Nekem így gyakorlatilag meg szűntek az ilyesfajta problémáim.
Más: Sistergés nekem is állandó. Még soha nem sikerült megszüntetnem, volt amikor azt hittem, hogy siker, de soha.
Kicsit kapcsolódik az első témához...Akinek vannak olyan beépített alkalmazásai amiket nem használ, szerintem érdemes kilőni őket root explorerrel. Én megszabadultam a beépített lejátszótól, sms kezelőtől és még pár apróbb dologtól. Ezzel nyerhetsz pár mb szabad memóriát.Aki teljesen újonc az a root explorer-t felejtse még el.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #4306 üzenetére
Ilyen szintű újítások azért nincsenek a frissebb OS-ekben. Szerintem szimplán nem fort még ki.
-
KonzolKartel
őstag
Akinek van új volume hack-je és nem tudja, hogy kell feltenni az equalizert.
WINDOWS 7
1. Töltsd le az andoridSDK-t.
2.Töltsd le a JAVA JDK-t.
3.Tedd fel a JAVA JDK-t.
4. Sajátgépre jobb klikk -> tulajdonságok -> környezeti változók
itt keresd meg a "Path" sort, amit egészíts ki az alábbi sorral:
C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14\bin;C:\ android\tools
Valahogy így kell kinéznie "%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_14\bin;C:\ android\tools"
5. Csinálj mappát a C meghajtón "C:\Android\Tools".
6. Másold be a(z) "C:\Android\Tools" mappába az SDK-t.
7. Most már indul az SDK setup, indítsd el.
8. Installáld fel az általad kívánt frissítéseket és az USB driver-t.
9. Válaszd ki és csomagold ki a számodra megfelelő eq-t.
10. Mehet a parancsor -> CMD -> húzd be az ADB-t a C:\Androids\Tools mappából és mehetnek is a parancsok.
11. adb remount
12. adb push AudioFilter.csv /system/etc
13. adb shell
14. RebootKb. ennyi...
Azt kihagytam, hogy ha nincs fent a pulse-od drivere, akkor nem fog menni...Ha fent van a pc suit, akkor tallózd be a pc suit/driver/vista-ból a neked megfelelőt.
Ezek útán már mehet fel az equalizer
végre lesz egy kis basszus is!
Elég sokat szenvedtem Win 7 alatt az SDK-val ezért azt is megosztottam veletek.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Akron99 #3335 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért bőven megérte. Nem mondom, hogy hibátlan, de engem nem zavar az, hogy pár apróbb dolog nem megy. Nekem inkább az anyag minőségével van problémám. Az egész műanyag...A másik meg, ha hozzá érek a kijelzőhöz már koszos. Örültem volna, ha olyan kijelzőt kap mint az iphone...
-
KonzolKartel
őstag
Pucolás után 40-41 mb szokott nekem lenni. Ez volt a max ami összejött. semmi nincs homeon csak háttér.
Szerk.: Azt meg figyeltem, hogy GDE-vel ami szerintem jóval komolyabb mint az alap home 10mb-vel több memóriát hoz össze az ERAY.
-
KonzolKartel
őstag
Ha még mindig keresne valaki iphone féle slide to unlock képernyő feloldást, annak javasolnám a "lock" nevű progit. Szerintem elég faszán meg csinálták, bár nekem ez szifonon se jött be annyira.
Más: Aki hang problémákkal küzködik, probálja ki az Audio hack nevü alkalmazást.
Pár napja használom, azóta nem sistereg állandóan és jóval hangosabb is, ha úgy állítod be.
Nekem elég halk volt headsettel és így már egész jó.
Marketből nem elérhető és rootolt készülék kell hozzá! -
KonzolKartel
őstag
válasz
llaszlo #2846 üzenetére
Nekem is egészen addig rebootolt a teló, amíg ki nem hagytam a superbootot. Csak simán az amont tettem fel és ment is.
1. Decemberi rom Itt az android fülnél tudod leszedni.
2. Hang fel + piros + bekapcs (ekkor elkezdi felrakni a decemberi frissítést)
3. Töltsd le azt a romot ami neked kell és tedd fel a telóra
4. Teló kikapcs
5. hang le + piros + bekapcs (kék képernyő) (amon recovery beizzít)
6. piros + menü + bekapcs (amon bejön)
7. mehet a flash
-
KonzolKartel
őstag
Nagy változást nem látok. Olvasgattam a changelogot, de nem igazán tudom mi a változás :d.
Sokszor felmerült már a háttérkép téma. A legjobb megoldás szerintem a Zedge nevü progi marketből. Iszonyat sok háttér és csengőhang van fent... És baromi jók
.
szerk.: 80% nál járok az 500mb-s net csomagomban, ma kaptam sms-t, ugye ez az 500mb havonta értendő?
Pont ma hallottam az egyik rádióban, hogy a műsorvezető most fizetett 30e pluszt az adatforgalma miatt...
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bogyomobil #2782 üzenetére
Valaki használ GDE-t 1.5 ös custom rom alatt? Egyszerűen nem tudom beállítani, hogy az legyen az alap "home"...Bemegyek a manage applicationbe ott megkeresem a "home"-ot a "launch by default"-nál nyomok egy "Clear defaults"-t nyomok egy pirosat és megint az alap home jön be...
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #2762 üzenetére
A decemberit teszem az SD-re. Az amon valamiért nem indul...felteszem az amont nyomom a piros+menü+bekapcsot és semmi. A fastbootot valamiért nem tudom, hogy hogy kell futatni
. Elindítanám és kilép...Bejön a CMD-s ablak és állandóan kilép. Most indítottam CMDből, de így se megy.
-
KonzolKartel
őstag
ha minden jól megy 30p múlva átmegy a t-s rom az sd-re. átteszem, beteszem a telót "kék képernyőbe" és onnantól hogy tovább?
-
KonzolKartel
őstag
A fő gondom most az, hogy ilyen formában, hogy érem el azt, hogy usb mass storage ként alkalmazzam a telóm sd kártyáját
Aki tudja ilyenkor mi a teendő legyen szíves vegyen fel msnre: nandiee1@hotmail.com
köszi
-
KonzolKartel
őstag
Boot screennel ragadtam. Gondoltam felteszem a 12/17-es rom frissítést, mert gondjaim voltak a telóval erre, most bejön a Android felírat és pár perc múlva mindig rebootol.
Akinek volt hasonló dobjon egy PM-et legyen szíves. -
KonzolKartel
őstag
Nálam sokszor jön elő a "force close" engem ez idegesít...na meg, hogy lassúcska.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #2700 üzenetére
nekem még soha nem volt vele bajom. 1.1 custom romot használok.
-
KonzolKartel
őstag
Aha, meg van a hiba. Milyen linuxot is javasoltok?
Particionált már valaki sikeresen windows alatt?
-
KonzolKartel
őstag
Sikerült megoldani a problémákat, de most azzal szembesültem, hogy semmit nem tudok telepíteni. Ennek mi lehet az oka?
-
KonzolKartel
őstag
Valaki tudja, hogy ilyenkor mi a teendő? rájöttem. Memkarival vmit nagyon elronthattam, mert kivettem, utána aksi ki, be teló bekapcs és most bootolt normálisan.
szerk.: Aha, most a memkarit se a teló se a gép nem látja...
-
KonzolKartel
őstag
aha remek. Valamit nagyon e*kurtam particionálás közben és most megakadtam a boot screennel.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
csopi04 #2363 üzenetére
Nem hinném, hogy bárkinek is sikerült volna 2.0-t rá erőszakolnia...
Szerk.: Nektek volt már olyan, hogy írtátok az sms-t benyomtok egy betűt, elkezd vibrálni a telefon addig amíg be nem nyomjátok a következő betűt? Múltkor azt hittem, hogy hívnak kb. 20mp ig csak néztem ki a fejemből, hogy most mi van, nem ugrik be az "Incoming call"
-
KonzolKartel
őstag
Nekem állandóan fagynak a progik ezzel a rommal...:S
-
KonzolKartel
őstag
ti mit használtatok particionálásra? kéne vmi free progi rá.
-
KonzolKartel
őstag
Most látom, hogy feltelepítetted. Eszközkezelő -> Jobb gomb a kívánt driverre -> tulajdonságok -> illesztőprogram újratelepítése és ott tallózd be a CD-t.
szerk.: Megoszthatnátok velem pár számotokra hasznosnak vélt app-t.
Én pl. az alábbiakat telepítettem:
Bloo, Battery widget, color flashlight, fling, Meridian, netcounter, quickuninstaller, unzip és mindenféle emulator.
Szerk2.: Coolboy én is ebben a cipőben járok...Az istenért sem megy semmilyen méretben normálisan.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #2066 üzenetére
Akartam, de mivel minden link amit találtam pl. paragonról vagy partition magicről rapidos volt, így inkább hagytam. Ja persze azért, mert minden slot foglalt volt... De nemsokára meg csinálom a particionálást, megfogadom a tanácsod!
2068: Tedd fel a cdről a cuccokat.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
davids1987 #2064 üzenetére
A modemek fül alatt nézd meg. Ott lesz.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
bounty123 #2062 üzenetére
Feltettem kb. 1 órája az új romot. Első benyomásom az, hogy nem tetszik a kinézettel még barátkoznom kell.
. Gyorsabbnak tényleg gyorsabb és a kimenő, bejövő hívásoktól sem rebootol a teló!
Én nem particionáltam és nem nyomtam factory resetet. Minden app.-m hibátlanul működik.
-
KonzolKartel
őstag
Amúgy most nézem, hiába állítom 640x480 ra a képet, akkor is elnyújtja... Szokás szerintem kijön a kis téglalap, hogy állítsam be melyik részét szeretném a képnek, kijelölöm és azt is elnyújtja.
-
KonzolKartel
őstag
az új rommal már megy a telefonálás?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #1971 üzenetére
Nekem is ez a problémám
. Hiába, hogy 320 x 480-ba teszem fel, úgy elnyújtja, hogy beszarok.
Más: Nem az u 8320-as romot tettem fel, hanem a T-s vacak átalakított változatát. -
KonzolKartel
őstag
válasz
SilentBobium #1965 üzenetére
A SNESOID-ot azóta nekem is sikerült működésbe hozni, de a GAMEBOID-ot még mindig nem. De szerintem sajnos a snes emu. kb. használhatatlan. Majd ha úgy meg csinálják a virtualpadot mint a doomban akkor fasza lesz. Így elég gáz.
-
KonzolKartel
őstag
valaki próbálkozott emulátorokkal? Jelenleg nekem nem sikerül se SNES se GBA-t emulálni. Betölteném a romot és failur...SNES meg egyszerűen csak "black screen"-t ad. Csomagoljam ki a zipből a romokat vagy hagyjam úgy?
-
KonzolKartel
őstag
Sikerült még reggel megcsinálnom meló előtt. Nekem hibátlan a rom. Egész nap nyomkodtam, volt egy pár bejövő, kimenő hívás is és teljesen hibátlanul működik! Paul romját tettem fel.Amúgy szerintem felesleges meg flashelnetek...Kb. annyi történik, hogy kiszedi a trémobilos vackokat. Az is bőven elég, ha rootoljátok!
szerk.: Milyen felbontásban tegyem fel rá a háttér képeket, hogy ne húzza szét?
-
KonzolKartel
őstag
Én addig eljutok, hogy átrakom bootloaderbe, felteszem a superbootot és az amonrarecovery-t de innen nem tudom, hogy hogyan is tovább...ja persze flashelni szeretném.
-
KonzolKartel
őstag
Én elakadtam a szinkronizálásnál...Pedig nem vagyok analfabéta, de egyszerűen nem megy. Feltettem a PC suite-ot, rányomok a connection guidra, tovább->tovább->finish és ott a végén "Device can used normaly"...Nem tudom mi lehet a probléma...Valamit be kéne állítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest