- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"hanem az irány, amit kijelölt maga előtt. szabadon fejleszthető környezet, stabil és gyors kernellel."
Azért az sem lesz annyira szabad, már most be volt jelentve, hogy az Android Market-ről is le fognak venni olyan alkalmazásokat, amik károsak, vagy nem egyeztethetők a Google érdekeivel.
A különbség annyi, hogy ezen alkalmazásokat a készülék is törli (szemben az iPhone-al) viszont ilyen esetben a vásárló kárát (amennyiben fizetős alkalmazásról van szó) jóváírják.Teljesen szabadon egyik cég sem enged egy mobil platformot, hisz a felhasználók igencsak komoly károkat szenvedhetnek, ha elterjedne egy rosszindulatú, vagy hibásan működő kód.
A könnyű fejleszthetőség nem tudom mennyire valósul meg, mert nem tudom milyen szintű SDK-t adtak ki, de az Apple elég magasra tette a lécet ezen téren.
"tengernyi innovatív játékért és alkalmazásért, amit meg lehet rá venni. ez nem az apple érdeme, hanem a makacs fejlesztőké, akik már akkor elkezdték a programozást, amikor ezt még csak illegálisan tehették meg. az androidra mindez már most elérhető."
Ha jól tudom a G1 nem tartalmaz grafikus gyorsítást, így iPhone szintű játékok nem igen fognak rá megjelenni, ez még várat magára a komolyabb hardverű Android mobilok megjelenéséig.
"ja és arra is kiváncsi leszek mikor lesz rá igo"
Nem mostanában.
A sokkal elterjedtebb Symbian-re sem tervezik kiadni, akkor erre még többet kell majd várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest