Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ulkesh
őstag
"a google nem tilt le olyan alkalmazásokat a marketplace-ből mint pl az apple"
Ez nem egészen igaz, nem egy cikket olvastam már arról, hogy alkalmazásokat törölt a Google, ráadásul ilyen esetben hiába vetted meg, a készülékedről is törlődik (igaz az ára jóváíródik a számládon).
"5-6 MB/s között tudok a microsd kártyáimra másolni"
Nem a másolás az érdekes, hanem az, hogy a rendszer milyen sebességgel tudja írni/olvasni, no a belső flash-hez képes igencsak lassúak a memóriakártyák.
"nem mondanád hogy gyenge a szoftverválaszték"
A gyengét nem a darabszámra gondoltam, hanem az alkalmazások minőségére. Amiket eddig láttam (való igaz csak neten és videón), eléggé fapadosnak tűnnek az iPhone-os appokhoz képest. A játékoknak sem tesz jót, hogy a G1-ből hiányzik a GPU és a vektor proci.
-----
sheratan:
"érdekes felvetés. ez valami társadalmi kényszer, hogy nem cserélgetünk kártyát a telefonban?"
Egyszerűen nem látom értelmét egy 8-16-32 GB-os belső tár mellett. Semmi haszna, viszont a sebességkülönbség, esetleges kontakt hiba miatt hátránya bőven van.
-
Ulkesh
őstag
"inkább zavart, hogy annyira zárt a rendszer, meg van kötve az ember keze még jailbreak után is(legalábbis szerintem). ami még zavart, hogy nem volt bővíthető a memória"
Ha jól tudom a G1 ugyanúgy zárt paltform (sőt pár tekintetben zártabb).
A bővítés meg felesleges, egyrészt az SD kártya lassabb, mint a belső flash, másrészt nem szokás cserélgetni a kártyát."de a legfőbb ok hogy eladtam az az volt hogy meguntam"
A gyengébb szoftverválaszték miatt ezt hamarabb megunod
-
Skynet258
veterán
Amit hirtelen találtam, az elég körülményesnek tűnik... és a market-en sem találtam. Egyelőre lehet nem csináltak ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest