Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Azt ne mond, hogy ezzel a módszerrel hamarabb végzett, mint hogy egy családi routeren elvégezze az általad említett beállításokat.
Nyilván én magamból indulok ki és nagyon basic szinten értek a hálózati témához, de ha kell is resetet csinálnom 15 perc alatt max végzek (ISP+1db statik DHCP nekem+wlan konfig).+a legtöbb router tud configot menteni, ha ekkora szaki a srác, igazán megtehette volna, de ez már eső után köpönyeg
-
Torry
addikt
Éss ez egy fizikai factory resettel nem lett volna egyszerűbb?
Egyébként jól értem, hogy wlan alatt tiltva volt a config+nem tudta az admin jelszót, ennek ellenére mégis sikerült wlan-on bejutnia a router setupba?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest