Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
faltumd96 #3997 üzenetére
Szia!
7190-es az előző build. Ha szeretnél sysupgraddel frissíthetsz, sysupgrade.tar-t kell betallóznod. Changelog a driveomon fent van, ahol a sysupgrade is.
Egy-két dolog azért változott mivel eltelt 2-4 hónap a két build között belesett jópár mt76 wireguard és egyéb módosítás, nekem nem volt eddig se bajom a wifivel, de biztos, hogy nem változott olyan sokat.
-
Headless
őstag
válasz
faltumd96 #2659 üzenetére
1-2 napos forrásból van, mert én magamnál teszteltem még valamit és pár módosítást javítottam benne még ma.
Az utolsó mt76 update benne van ami most volt nemrég...[link]
A readme mappába feltettem egy telepítős videót is a txt mellé, aki kicsit vizuálisabb típus... Ugyanide fogok berakni egyéb telepítős videókat, vagy majd youtube-ra azt meggondolom... sok időt nem akarok vele foglalkozni.
-
Headless
őstag
válasz
faltumd96 #2657 üzenetére
Szia!
Nem tudom mit szertnél bele tenni, de nem elegendő a amit én forgatok, mi hiányzik belőle?
Kötelező nincs, viszont ha szeretnél luci-t akkor azt bekell kapcsolnod... de ahhoz először a forrást is be kell töltened menuconfigba.. update/install feeds
Pont tegnap éjjel/ma reggel forgattam egy újabbat, most teszteltem őket, sőt mivel van most nálam egy plussz router gondoltam csinálok egy videót az alapok beállításáról, mint pl transmission hdd csatolás/formázás... VPN beállítás, stb... illetve több mindent módosítottam most...
Ha nasként akarod használni, én javaslom az én buildemet, nem azért mert elfogult vagyok, hanem mert benne van minden ami kellhet plusz egyéb módosítások, amik megkönnyítik az életed, mint pl a 9092-es felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged