- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Az Ali-n ebben a Mi Shopban július elején én még Mi 3g-t kaptam: link
Most 38 dollár alatt van.
Ha úgy érzed, próbáld ki innen a rendelést. De garanciát nem vállalok érte hogy azt kapod amit szeretnél.Viszont elég megbízható az eladó. És irkál is az embernek. Lehet, előtte érdemes lenne ráírni.
-
madrac
senior tag
ebay-ről a mi-home eladótól biztos, hogy ne rendelj, mert engem átvert. Az adatlapon a rendes 3G adatait, fotóit mutatja, de valójában 3Gv2-t küld, ami specifikációban szerintem egy az egyben a sokkal gyengébb 4A modellel egyezik meg. RAM, ROM sokkal kevesebb, USB sincs rajta, ezért több mint valószínű, hogy padavan se megy fel rá.
-
Ezt sajnos nem tudom megmondani fejből, utána kellene nézni.
Alternatívának ASUS RT-AC57U, ugyanaz a chipset van benne mint a Xiaomi Mi R3G-ben, van rá Padavan is, és itthon megkapod garanciával és azonnal raktárról 15k körül. Cserébe 128MB RAM van benne, 2.0-s az USB portja, viszont 4 LAN portos. Szerintem WiFi AP-nak ez is tökéletes, ha Padavan-ban gondolkodsz. Ja, és nem kínai a gyári fw-je, és a csere is egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest