- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pushalias #243 üzenetére
Kulturáltan elmondtam, hogy nem tetszik az, hogy ha nem használhatom az OS-t ahogy megszoktam, hogy nem kapcsolhatom ki a kockákat és , hogy nincs a megszokott start menü. Erre te mondasz nekem mindenféle baromságot maszatolsz jobbra balra. Ez a szar egy munkaeszköz. Magasról letojom, hogy az MS ebben a kockás hulladék felületben látja a jövőt. Én dolgozni akarok rajta. Ha az ezutáni operációs rendszereik ilyenek maradnak akkor a következő tíz évben WIN7 fogok használni vagy valamilyen Linuxot. Egyéb iránt ezektől az is kitelik, hogy 3 év múlva ismét lecserélik az egész felületet mert valaki elfingta magát a központban. Ezért szar ha egy cég monopol helyzetbe kerül. Itt szívatnak minket a sza...jukkal. És rádásnak van nekik néhány elvakult támogatója is mint PL te aki csak a hülyeségeket szajkózza és nélkül.
Neked még1x leírom.
Nem akarom a kockákat, nem akarom az asztalt start menü nélkül és nem akarok bohóckodni külső progikkal amik ezt mind visszahozzák.
Húzzál el.
-
törölt tag
válasz
pushalias #239 üzenetére
Tehát nem opcionális.
Magad írod.
"Opcionális. Újraindításonként egyetlen kattintás választ el a megszokottól."
Most akkor kell bámulnom a kockákat vagy sem? Van megszokott start menü vagy sem?
Elég nagy vagyok már had használjam már úgy az OS-t ahogy szeretném, ne úgy már ahogy az MS szeretné.
-
törölt tag
Bánná a fene az egészet ha ez valami opcionális dolog lenne. De én szeretem a megszokott dolgaimat, és amin nem muszáj nem változtatok. Személy szerint nem győzött meg az új felület arról, hogy bármiben is jobb lenne mint az előző mi több pár dolog kifejezetten zavaró benne.
Csináljak egy maximálisan személyre szabható felületet. Én ezt várom el egy OS-től. Ezért van Androidos és MeeGo-s telefonom otthon pedig ezért használok Lubuntut és Windows 7 / Vistát /XP -t. A Win8 felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest