- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
válasz
#13260800 #247 üzenetére
Ráadásul ez a szar csempés felület mégcsak nem is ergonómikus... nem a levegőbe beszélek, több alkalommal is kipróbáltam már. Csak azért nem törötlem a virtuális gépet kapásból, mert egyre többen -kényszerlnek- arra, hoyg ezt a fost használják. Megveszi az egyszerű user az új laptopot drága pénzért és ez a szar van rajta. Vannak akik nem restek lecserélni valami másolt win7-re, de sokan úgy vannak, ha már kifizettem az árát akkor használnám is... volt már eset, hoyg elküldtem azelőfizetőt a MS supportjára, hogy lesz szíves megérdeklődni, hogyan tudja működésre bírni a MAIL programot a W8-ban, amely előző verziója win7alatt remekül müködött, de itt meg az istenért nem akar menni. Tudtam volna megoldást is, de talán szívjon előbb egy sort a MS support is - előbb... ráadásul az ügyfél már amúgy is hangosan káromkodott a "szuper" "forradalmi" "felhasználóbarát" csempés felület faszságai miatt, gondoltam, akkor talán az lesz a legjobb ha nem az én idegeim cibálja, hanem az illetékes elvtársakét.
-
DaveHutt
őstag
válasz
#13260800 #247 üzenetére
"Nem akarom a kockákat, nem akarom az asztalt start menü nélkül és nem akarok bohóckodni külső progikkal amik ezt mind visszahozzák."
Mintha egy kis hisztit vélnék felfedezni a soraid között. Senki nem mondta, hogy Windows 8-at kell használnod. Menj és légy boldog a Windows 7-tel, ha neked arra van szükséged. 2020-ban visszatérünk a kérdésre. Ha még lesz akkor Windows.
-
pushalias
addikt
válasz
#13260800 #242 üzenetére
„Most akkor kell bámulnom a kockákat vagy sem?”
Van egy rossz hírem: életed végéig. Persze csak akkor, ha képtelen vagy egyetlen kattintásra.
„Van megszokott start menü vagy sem?”
Természetesen nincs, és sehonnan sem lehet letölteni pótlékot a függőknek, és természetesen Start menü nélkül soha, de soha nem tudsz elindítani egy karaktertáblát, és a Superbarra sem lehet kitűzni semmit. Amúgy hát persze, hogy nem, hiszen a szaracsempéket kell bámulnod kötelezően, és ott nincs Superbar sem.
De egyébként már írtuk páran: nem kell használnod. Tudtommal a MS nem telepíti fel titokban, a tudtod nélkül a pécédre kötelezően a W8-at, és tudtommal nem vagy köteles új pécét sem venni.
-
pushalias
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest