- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
Meridian #236 üzenetére
De én tőled szeretném megtudni, Mester! Taníts! Mire jó vállalati környezetben, ha a felhasználók jelszó használata nélkül tudnak váltani a munkamenetek között? Miért jó, ha Józsi akadály nélkül tud belépni Pista profiljába? Nekem sajnos kevés a fantáziám, hogy megértsem, epedve várom, hogy végre felvilágosíts!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Meridian #231 üzenetére
"De egy alap példát megemlítek: az egyik monitorod 1280x1024 felbontású, a másik meg 1600x900, mi a rákot kezdesz vele, ha mindkettőt akarod _normálisan_ használni?"
Evel mi a baj? Otthon van egy 21" 1280x1024 monitorom, a laptopom kijelzoje meg 1368x768... Mindkettovel hasznalom olykor. Ujrarendezni a csempeket, ugy, hogy a minotoron nem 4 hanem 6 sor van. Problem?
-
pushalias
addikt
válasz
Meridian #231 üzenetére
Amíg visszatérsz, azért pár kérdést hadd tegyek fel neked, ha nem baj, mert látom, valódi IT-s szakemberrel van dolgom, és mivel én sajnos ezekhez nem értek, remélem, te majd felvilágosítasz.
Például a jelszó nélküli felhasználóváltás előnyei érdekelnének vállalati környezetben. Sajnos,ahogyan erre magadtól már rájöttél, nekem nagyon rossz a fantáziám, ezért segítségre van szükségem, hogy megértsem, és felfogjam az előnyeit. Azt is szeretném tudni, tíz átlagos háztartásból hányban vált felhasználót apu és anyu, ha helyet cserélnek a családi számítógép előtt. Remélem, megkapom a válaszokat, mert nem szeretnék buta maradni!
És persze még mindig érdekel, hogy rájössz-e arra, hogyan hekkeltem meg a Windows-omat, hogy képes legyen egyszerre a laptop 1600×900-as kijelzőjét és a full HD monitort egyidejűleg kezelni. Bár amilyen okos vagy, te biztos pillanatok alatt kitalálod azt, amit én az interneten több napos kereséssel találtam csak meg egy titkos román hekkeroldalon, és nagyon büszke vagyok rá, hogy végül meg tudtam csinálni, még akkor is, ha tudom, hogy ez neked biztosan semmiség.
-
pushalias
addikt
válasz
Meridian #228 üzenetére
Egyre csak gondolkoztam azon, mire is jó a több asztal, de csak rájöttem. Hiszen ha asztalonként lehet egy Start menüd, az 4 asztalon már 4 Start menü. Célunk a 256 asztal!
Bakker, ez sem jó, hiszen a Windows kitejesztett képernyőjén is default ott a tálca meg W8 előtti rendszerek esetében a Start menü. Csak nem arról is kiderül, hogy valójában külön asztal? Oh, wait ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest