- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ma mentem be először másfél év homeoffice után az új irodába.
Két hete kérdezték, mi kell, bill, egér, monitor?
Mondom elég a monitor, mert billzetet, egeret viszek, mert azokra elég háklis vagyok.Aztán reggel kezembe akadt a régi melós 1800-am, amit HO előtt 2 évig nyúztam.
Tiszta dzsuva volt, meg csörög-zörög a szóköze ezerrel, mondom így nem megy az irodába.Ház megfürdet, PCBről fogkefével kivakartam a kapcsolók közé ragadt hajszálakat, pókhálót, retket.
(Melyik idióta fújta át a nyákot valami olajos kencével évekkel ezelőtt? Attól ragadt az egész
De ebből legalább nem lett almapálinka, mint az etanollal nyakonöntött billzetből.)Nézem, kupakok is nagyon zsírosak.
Oké, meleg víz a mosdókagylóba, folyékony szappan, kupakok elöblít.Aztán szoptam a mosdó dugójával, mert beragadt, nem bírtam kihúzni.
Jó, mosdó alatt dugó mozgató karokat feszegettem egy kört, mire kilőtte a dugót, és a víz egyből megindult ész nélkül lefele, kupakokkal együtt.Anyatigrisként a kupakok után nyúltam, egy mozdulattal kisöpörtem őket a mosdóból.
Majd létszámellenőrzés, 103 kupak van meg
Hogyazajó'"+!%/=()Bonthattam le a lefolyót, hogy kibányásszam a hiányzó 2 kupakot a hattyúnyakból.
Szerencsére meglettek, mivel az egyik egyedileg festett volt, azt megfelelő festék híján biztosan nem tudtam volna ugyanolyannal pótolni, hiába van 2 másik molesztálatlan 1800-am.Két lábon kihordott szívroham után inkább úgy döntöttem, hogy ma nem viszek billzetet, mivel a kupakoknak, háznak meg kéne száradniuk, plusz ha már úgyis szét van kapva a PCB, akkor ráférne egy bandaid mod a csörgő stabilizátoroknak.
Másfél óra késéssel érek be az irodába, főnökasszony tárlatvezetés után kérdi, mi kéne a munkámhoz.
Mondom ma kéne kölcsönbe egy billzet, mert nem hoztam.Oké, egyik kolléga ma pont nincs, aztán levett a szomszéd asztalról egy alighasznált K120-at, és a kezembe nyomta.
Holnap inkább viszek billzetet...
Mindeközben a HOra használt kedvenc 26 éves billzetem is megpurcant a héten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS notebook topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest