- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Áll due respect. -
<Adamsky>
nagyúr
Szerencsére van megoldás a reklámmentes reklám nézésre is. Itt a direkt link.
-
-
kemdom
tag
Nagyon Off, de halálra röhögöm épp magam és valahol meg kell osztanom az MA közösséggel:
Valaki látta már a Gomb by Telekom reklámot? Gyönyörű Apple keynote fricska, nekem szerzett pár sírva nevetős pillanatot. Ha valakit érdekel, YT videók előtt kapcsolja ki az adblockot, nekem 10/8szor azt adta be reklámnak. -
icp1970
senior tag
Hiába drága ,viszik mint a cukrot.
-
-
válasz
ChuckyCheese #54 üzenetére
Tényleg "érdekesre" sikeredett a X.
Nekem csak a kijelző nem jön be.
Miért kellett így? Komolyan,a Xiaomi Mi Mix2 külsőleg nagyon tetszik. Valami hasonló jó lett volna... -
macskea
őstag
válasz
Stanley-B. #53 üzenetére
Aki egyszer megnyomkodja valamelyik szolgáltatónál, az mindig jobban tudja, mint aki már használja legalább egy hete. Ez alapszabály, minden készülék esetén igaz. Nem tudtad?
-
Wesder
titán
válasz
Stanley-B. #53 üzenetére
Szóval màr írod is az ódàt?
-
ChuckyCheese
tag
Csak ne lenne olyan ocsmány az a kamera sziget.. Mintha megcsinálták volna a telót, aztán a végén jutott volna eszükbe hogy "Baszki a kamera!! Majdnem kimaradt!" Aztán odaragasztottak egy valamit pillanatragasztóval..
Még az első félsziget sem zavar a kijelzőnél. Valahogy meg tetszene is akár.. De a hátulja... Uhh... -
-
Friczy
senior tag
Pedig egyszerű. Médiafogyasztásra, játékra jobb a nagyobb kijelző, telefonálásra, állandó hurcolásra viszont jobb a minél kisebb. Így aztán kinek mi a fontosabb, aszerint választ méretet. Nekem a legnagyobb telefonom eddig egy Sony compact telefon volt, most SE van, ha pedig nagyobb képernyőre vágyom, akkor előveszem a tabletet, ami persze nincs mingid nálam, de akkor nem is kell.
-
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Az "epölnál",ahogy írtad....szoftveres bakik voltak korábban is,de hardveres is. Miért lenne kivétel? Sosem volt az.
-
-
Az X-re kíváncsi vagyok. Várom róla a tesztet.
-
Mr.Silkó
veterán
Igaz, bár én nem nagyon értem ezt a kompakt mániát, amikor nálam az S8+ tokkal együtt is könnyen elfér a farmerzsebben, médiafogyasztásra meg egyértelműen hasznosabb a nagyobb képernyő. Amikor kisebb telefonra vágytam (de nem apró, játéktelefonra), akkor meg valamelyik iPhone-t vettem eddig. Persze mindenkinek szíve-joga, hogy mit választ.
-
macskea
őstag
Én ismerek EGY ember, akinek valamilyen kicsi de top Sonyja van.
Már nem is az első. Szóval ha Android vonalon akarsz kompakt telefont, oda vagy szegezte. Olyan ez, mint az eltérő szemszínű emberek. Nem biztos, hogy mindenki látott már, pedig azért léteznek.
Egyébként én úgy tapasztaltam, hogy amikor az Apple áttért erre az eredendően HTC-c dizájnra (akik ráadásul szebben is csinálták meg), hirtelen elfogytak a környezetemben az iPhone-ok, és később se jöttek vissza. Ezer meg egy úgyan ilyen telefont lehetett meg lehet most is venni mindenféle gyártótól, és akinek az iOS nem érdem volt, hanem állapot, azok ki is kacsintottak. Az 5S-ig bezárólag abszolút egyedi telefonokat készítettek, aztán ez valahogy elhalt. Miután lett SE, csak a közvetlen környezetemben vagy 3-4 jelent meg szinte azonnal. Akinek régen volt mondjuk egy 4/4S-e, az azonnal vett is. Ebből a szempontból baromi jó irány az X, mert megint más, végre külsőségekben is differenciált, azt meg tudjuk, hogy milyenek az emberek, és hogy ez mennyire fontos. Még a múltidézés is benne van kellő mértékben. Nekem speciel nem tetszik, vagy még szoknom kell, nem tudom, de mindegy is, ezek szerint nem nekem készült. Majd veszek fele annyiért sima 8-at, az üveg hátlappal nekem már az is megidézi a régiek hangulatát.
-
macskea
őstag
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem jársz úgy, hogy veszel valamit valamilyen tulajdonságok ismeretében, aztán mégsem olyan. Az azonosítási módszer cseréje ismert, el tudod dönteni, hogy neked megfelel, vagy nem. Nem utólag derül ki, hogy hát ebbe bizony ez van, pedig nem erről volt szó.
-
7Heads Drago
veterán
csak talán az Apple-lel igazán fontos témákban nem jársz úgy, hogy bocs, ez van.
Mert a leolvasónál mit kaptak a userek? Eszed, nem eszed ez van.Az a szomorú, hogy már 300.000-ért veszel telot akkor is ki vagy téve bakiknak. Aki nem ennyiért akar telot venni az meg lavírozik a bakierőben...
-
törölt tag
Csak az AR es snake sziszegeset halljatok.
-
macskea
őstag
Szerintem poénnak szánta. Abból mondjuk egy rossz volt.
Viccet félretéve nem egy tesztben mondják, hogy a 8-as lehetett volna akár 7s is, hiszen a beltartalom tekintetében inkább a szokásos facelifthez áll közelebb. De gondolom egyrészt a dizájnváltás, másrészt hogy enélkül számozásban lemaradtak volna a nagy riválistól indokolta az s lépcső kihagyását. Hovatovább szerintem akár már jövőre dobják a számozást, és jönnek a betűs kódok, így nem lesz több számháború.
(#35) 7Heads Drago: soha nem volt senki kivétel, csak talán az Apple-lel igazán fontos témákban nem jársz úgy, hogy bocs, ez van. Legalábbis az antennás ügy óta én ilyenről nem hallottam, az meg nem most volt. Mondjuk a ''Just work.'' szépen lassan '' Just a minute... work.'' lett, az már igaz.
-
joey04
titán
válasz
twollah1976 #29 üzenetére
ééééééééééééérteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed
Nem.
-
7Heads Drago
veterán
Szóval már az applenál is jönnek a bakik. Még ha csak szoftveres is. És ezt nem oltás végett írom,. Csak mert akkor már senki se kivétel ez alól.
-
balgab84
aktív tag
7s-t, ki fogja meg venni😀😀😀
-
<Adamsky>
nagyúr
Attól tartok ez a Face ID (és ezzel együtt az X) inkább egy nagy facepalm lesz a végén. Kizárt, hogy kényelmes, gyors és biztos legyen a működése. Nagy hiba volt az ujjlenyomat olvasót száműzni...
Tudom, nem tematikus oldal, de érdemes elolvasni az Origo ehhez kapcsolódó cikkét. -
twollah1976
őstag
Azért sziszeg, mert szifon!
Szifon ééééééééééééérteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed?!?!
-
Quqesz
nagyúr
Snakegate
-
Mr.Silkó
veterán
Várjuk a tesztet!
-
petesejt
aktív tag
Sziszeg?!? Biztos rosszul tartja a hülye júzer.
-
janeszgol
félisten
Lehet úgy is. Csak azért gondolom, mert a Plus ezekkel a kávákkal batári, de ha megtöltöd kijelzővel, talán nem tűnik annak, plusz minek csinálnának négy féle méretű telefont (kicsi, sima, plus, X)?
Amúgy ha iPhone-t vennék, csak és kizárólag a Plus jöhetne szóba, mivel fejlettebb, mint a sima. Ez alól kivétel az i6 Plus, mert azt elrontotta az Apple. (Ahhoz a felbontáshoz kevés volt az 1 giga ram.) De maga a méret marha nagy. Talán nagyobb, mint egy Samsung Note 3-4 telefon. -
joey04
titán
-
Forest48
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #11 üzenetére
Vagy csak a tipikus marketing, ami minden évben jön. "Jajj, nem tudtunk eleget gyártani, úgyh siessetek az előrendeléssel, mert különben később lesz csak telefonotok és az már nem olyan menő." Aztán mindenki teper, mert atyaégmostmileszhanemlesz.
-
BoC1ka
senior tag
Ketlem az 50 milkas elorendelesi szamot. Soha nem volt ekkora egyik telonal se de meg megkozelitoleg sem.
-
-
bayarena
aktív tag
Ha ennyire kapós ezen az áron, akkor az apple ha kicsit pofátlan, akkor januártól piacra dobhatná az iPhone X Plus-t is, mondjuk 1700 Dollárért...aztán vennék azt is
Jövőre meg 1990dollár, aztán így tovább. -
Mill3r
tag
És amúgy ez, hogy mehet a gyakorlatban?
Valaki előrendeli és megmondják, hogy kb. 2 hónapot kell várnod?
Vagy bizonyos régiókat hátrébb sorolnak és oda nem is visznek az X-ből, csak majd ha lesz elég? -
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #7 üzenetére
Ha van eszük és lesz rá elég modi, biztos. Akkor egész hétvégén jönnek a kattintások.
-
aprokaroka87
nagyúr
A teszt cikk vajon pénteken jön ki?
-
Matada2.3
veterán
A 8 sziszegését nem pont a 11.0.1 javítja amit tegnap adtak ki?
-
ghiottone
nagyúr
Nekem tetszik, de lehet csak azért, mert eszembe juttatja egy régi készülék hangszórórácsát.
-
Wesder
titán
Az a kamerasziget még mindig vicces.
-
janeszgol
félisten
Ha az X ennyire sikeres lesz, kíváncsi leszek, mennyiben változnak meg a következő iPhone-ok. (Mondjuk a Plus helyét átveszi az X folytatása?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest