- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz dreamdancer #79 üzenetére
de épp az a lényeg, hogy nem a HW-t kell összehasonlítani, hanem az eredményt amit az OS hoz ki a HW-ből
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz aprokaroka87 #46 üzenetére
én inkább úgy tudom, hogy pl az iPhone-nál helyezték minden elé a kezelést és megkapja a többi program a maradék erőforrást. Én egyet is értek vele, mert szerintem is az a legfontosabb.
De az Android is tesz lépéseket ebben az irányba, pl Project Butter, ami azért elég nagy lépés volt...
(#48) Lionking01: véleményem szerint ez 4.x előtt fordult elő inkább. JB vel én nem tapasztaltam hasonlót, az Android szerintem elég jól kezeli a rendszer memóriát. A gyártó vagy valami app persze elcseszheti...
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz tothmaxy182 #5 üzenetére
pedig véleményem szerint elég sokan lehetnek, mi másért csalnának a gyártók ha nem az eladásért.
Engem mondjuk pont nem érdekel, még nem futattam le egy készülékemen sem AnTutu-t meg hasonlót sem.Engem az érdekel, hogy legyen smooth a rendszer és csinálja azt amit akarok
Azaz nekem elég az érzet, az a fontos.(#17) locaLpatrioT : +1, bár akkor meg visszavennék az órajeleket amikor a a tesztprogram fut
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest