Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
l!nk87
aktív tag
Használtam miband 1, 1s-t és most a 3-ast nyúzom éppen, a szíjak szerintem végig ugyanilyen elven működtek, 7/24-ben rajtam volt/van mindig, csak töltésre veszem le. Talán az első generációsnál volt, hogy a bujtató kb 1 év után megadta magát, de a patent tartotta, amíg meg nem jött az új szíj, azóta nálam probléma nem volt. Ettől függetlenül rendeltem tartalék szíjat, 500 pénz volt, egyelőre úgy tűnik pénzkidobás
Az akaratlan kikapcsolódást szerintem egy kezemen megtudom számolni, persze volt, hogy beakadt, de nem kapcsolódott ki tőle
összefoglalva ezt embere válogatja
Aktív témák
ma Nem csak a kijelző fejlődött a Xiaomi aktivitáskövetőjében, de a mozgásérzékelés is.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung S22+ telefon tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest