- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #183 üzenetére
ha jól tudom , a saját Athlon procijukat vették alapul, hogy az AThlon Xp 2500 olyan teljesítményt nyújt, mint a sima Athlon menne 2500 Mhz-n. De mivel akkoriban az Athlon és a Pentium szinte egy szinten mozgott, azért lett ez a bevett tévhit a köztudatba. Akkoriban ez eléggé félreérthető volt amúgy...
-
válasz
Dilikutya #124 üzenetére
"
AZ, hogy erőből rátolunk 16GB+ "Ezt úgy írod mintha ez a megoldás rosszabb lenne. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, mint az AMD féle megoldás. Ezzel szemben az árról felesleges előre félni, mert én biztos vagyok benne, hogy AMD től sem fogod majd 15y euroval olcsóbban kapni a teljesítményt , mert nincs rajt 12-16 Gb memória.
Ez puszta elfogultság kérdése, ahogy látod, szerinted NV megint zöld gyíkemberekell erőből megoldja, míg AMD milyen okos és ügyes dolgot talált ki. Józan paraszti ésszel te is megértheted, hogy attól, hogy ez a megoldás vagy működni fog, vagy nem, a dedikált és gyors Vramnál jobb megtoldás nincs egy fejlesztő számára, ebben biztos vagyok.Mindenre van pénz, csak optimalizálni nincs.
NV. ezt jól tudja, reálisan gondolkodik. -
válasz
Dilikutya #126 üzenetére
nem veszed meg a sok GDDR-t fölöslegesen
Ebben van egy implicit feltételezés, ami szerintem nem állja meg a helyét - attól, hogy 16GB-tal kevesebb gDDR5/5x/6/whaterver lesz a kártyán, még nem fogsz annyival kevesebbet fizetni érte. Könnyen lehet, hogy szinte semmivel nem lesz olcsóbb, miközben vásárlóként mellé kell tedd a +8GB (de könnyen lehet, hogy +16GB) rendszermemóriát, amiért ki kell csengetned jelen áron 80-100 (ill. 150-200) EUR-t.
Én amúgy a kezdeti erős szkepticizmusom után nagyon pozitívan látom a HBCC-t, viszont ez megint egy olyan feature, amitől direktben a gyártónak lesz jobb. A gyártó aztán eldöntheti, hogy ebből a jóságból mennyit juttat vissza a vásárlónak - annak jelen pillanatban nem látom a gazdasági realitását, hogy ebből széles rétegek jobban jöjjenek ki. Ha valakinek amúgy is 32GB van a gépben (munka), akkor az win, és biztos lehet még pár sarokesetet összeszedni. De a többségnek ez extra költség lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dilikutya #126 üzenetére
Azt azért halkan jegyezzük meg, hogy a kóródutyi egy ősöreg motorral operál, ami elég jól fut régi vasakon, cserébe a grafika bánja, míg a Battlefrot 2 és a Battlefield 1 alatt Frostbite dorombol, ami az EA talán egyetlen "értelmes" alkotása és egyben évek óta az aktuálisan elérhető legjobb grafikus motor a piacon. Nem véletlen, hogy nem lehet licenszelni. Cserébe a Fifától az NFS-ig mindent arra írnak.
-
reds.hu
csendes tag
válasz
Dilikutya #102 üzenetére
Nekem 1999ben egy 4.3Gb seagate ketyegett, szòval a te 20asod az tènyleg nagy volt akkor.
A tèmàhoz annyit, hogy èn sokallom az esetleges 24Gb ramot mèg a csùcskàrtyàkra is. Szerintem max 16 lesz az de az biztos hogy nyugodt lelkiàllapotban kell majd lenni amikor az àrcèdula felèlè fordul a tekintetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest