- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
En azt irtam le amit korulottem latok. Az idosebb korosztaly jobban preferalja a fizikai nyomogombokat es a nagy kijelzot olvashatosag vegett. Hivast fogadni meg mi sem egyszerubb mint kinyitni a telefont.
Az oprendszer is kell ala mert 40-50 eves emberek is mar a neten lognak (facebook). Egy hagyomanyos "regi" telon ez eleg docogos.
-
balazs1022
őstag
Sztem van letjogosultsaga az effele teloknak. Foleg idos es noi korokben tudom elkepzelni. Pl ott van edesanyam, nem tud sms-t irni a virtualis qwerty billenytuvel. Sot ha 4x3 bill-re van allitva akkor se mert nem erzi a nyomas pontot. Noknel ugye ott van meg a mukorom is ez is neheziti az irast. Az oregek nem tudnak telefonalni, nekik is az a legegyszerubb ha a telefon kinyitasaval, lecsukasaval fogadjak, szakitjak meg a hivast. Es ugye ott van a nagy kijelzo ami a gyengen latoknak nagy segitseg.
En maris tobb embert ismerek a kornyezetben akinek egy ilyen telefon nagy segitseget nyujtana.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest