- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Rodi 4.80 #83 üzenetére
A táblagépekbe nem pakolják bele azokat a csodaszerkentyűknek titulált dolgokat, amikkel a csúcstelefonokat próbálják eladni. A táblagépek célközönsége szerintem erre nem lenne kapható.
És, mivel a többéves hardver is elég a mai alkalmazások futtatására, nem érdemes cserélni.
Emiatt a gyártók sem erőltetik. Pl. a Samsung, pár éve volt egy Galaxy Tab S, ami 10.5" kijelző, 2560-as felbontás. Aztán tavaly kiadtak egy olyat, ami 9.7", és 1024x768Minek? Kinek kell ilyen?
Mondjuk, én a telefonoknál sem értem, hogy mi a búbánatért kell egy galaxy s4-s5-s6-s7-s7edge-8 satöbbi azonnal cserélni. Mi az, amivel annyival többet tud egy iphone 7-es, mint az elődje? Kicsúfolnak vele a koleszban, vagy mi???
-
vlevi
nagyúr
Nekem is az a véleményem, hogy nem áldozott le a tableteknek, de nagyjából már mindenkinek megvan az a táblagépe, aminél már nem kell jobb (meg igazából nincs is), az nem fog újat venni.
Nálam is az a helyzet, hogy napokig nincs bekapcsolva a PC, mert fórumozgatni, youtubeozni, és hasonlókra kényelmesebb a táblagép. Nekem egy 10"-os Lenovo Yoga2-esem van, ha tönkremenne, ebben az árkategóriában nem tudnék mit választani helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest