- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
... csak az amd... pedig nekik is van megfelelő apu-juk, sőt.
csak ők legalább jófejek akartak lenni...(#21) HummeRC: a próféta szóljon belőled...
-
kerelo
aktív tag
Nagyon jó ötlet hogy testre szabható.tetszik.
-
dezz
nagyúr
"az alaplap kialakítása ellehetetleníti a dedikált GPU alkalmazását, és a végleges specifikációk alapján ezen a ponton sajnos nem történt változás, vagyis a thin Mini-ITX platform esetében kötelező olyan chipre építeni, ami tartalmaz integrált grafikus processzort."
Ezzel véletlenül nem lőtt egy jó nagy öngólt az Intel magának?
-
Véleményem szerint ez az ötlet, ebben a formában, hamarabb fog kihalni, mint anno bevezetése után a btx szabvány. Nagyon elterjedt volt az is.
Eleve Intel HD grafikára alapozni egy olyan gépet, aminek az a legfőbb erénye a többihez képest, hogy szerelhető? Akinek elég az Intel HD, az nem fog egybegépet szerelgetni, hanem megveszi kompletten és dolgozik rajta az irodában. A többinek meg nem alternatíva, hogy vehet bele vinyót, meg ramot és kb ennyi...
-
banhammer
veterán
Az ötlet nem rossz, de nem is a legjobb.
-
Na már csak egy marha nagy akksi kell hozzá, és máris van egy 21,5 colos tableted
. Aztán lehet majd rajolni vele az utcán, mint annak idején a kétkazettás magnókkal, amit csak a vállán tudott cipelni a delikvens, mert olyan nehéz volt
-
tome.jr
addikt
Biztos jó lesz ez az all in gép valamire, bár én leginkább a húzzunk le még egy rókabőrt a népról elsődleges funkciót látom benne.
-
madgie
titán
Ez a G11 úgy néz ki, mintha 10 évet visszamentünk volna az időben.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Armagedown #14 üzenetére
Nem tudom, mennyire vagy jártas ebben a témában, de ez a forma pont az AMD Fusion egyik sikeres szegmense lehet, mivel rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amire szükség lehet egy all-in-one gépben.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Tonyius777 #5 üzenetére
Szívás, de szerintem az a legkevésbé valószínű. Meg arra ugye külön garancia van a "házzal együtt".
-
aram01
nagyúr
Az Intel nagyon hajaz az integrált gpu-ira
-
Yutani
nagyúr
Ezekbe a gépekbe pont jó lesz az A8-3800, A6-3600 és A6-3500 APU-k, amelyek 65W TDP-vel rendelkeznek, és a kiváló GPU rész miatt még játszani is lehet rajtuk.
-
DasH_001
tag
Azért vicces, hogy nincs 2000 dollárjuk egy szebben beszélő narrátorra, és másik 2000 egy igényesebb videóra.
-
M@trixfan
addikt
Megmondom őszintén erről az jut eszembe, hogy egy hozzáférhető mxm modulos GPU-s és könnyen cserélhető HDD-s iMAc-et szeretnék
-
CoDWaW07
őstag
Érdekes kis kütyü
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
Pont az Intel lehetetleníti el ezzel a szabvánnyal, hogy akár egy dedikált vga is belekerüljön a gépbe. Így viszont nekem nem kéne. Személyre szabhatóságban nálam egyenlő a 0-val.
Inkább erőszakoljunk rá valamit a népre dolognak tűnik. -
Tonyius777
tag
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
mi van akkor ha maga az LCD hal meg
-
kriszpontaz
veterán
Szerintem jó ötlet nagyon. Nem az van ha elromlik valami egy ilyen LCD PC-ben akkor vadászol egy ebbe való pl. egyedi alaplapra vagy másra, különben dobhatod ki, hanem egyszerűen csak kicserélsz benne akármit ami kell. Akár ODD-t, akár procit vagy mást. Nemrég vettem egy ehhez hasonló ACER gépet, 3 nap használat után a memóriamodul megadta magát. Küldhettem vissza garanciába, 2 hetet vártam mire visszajött, mert magam szét sem tudtam szedni, mert egy csavar sem látszik sehol. Így legalább a javítás és csere szabadsága megvan. Én örülök neki, jó út ez a szabványosítás. Mondjuk lehetett volna vastagabb hátlapot is tervezni ami alá befér pl. egy mini ITX Liano-s alaplap, azzal már pörgött volna, vagy PCI-X fordítóval egy rendes VGA.
-
patex1983
őstag
A bütykölni vágyóknak jó alternatíva, de igazán sok értelmét nem látom...
-
Angel1981
veterán
Jó ez az alakíthatóság!
Vajon 2-3 év múlva hol fognak tartani?
Lesz valaha olyan flexibilis, mint a hagyományos PC, ahol mindent magad választhatsz ki? -
Wazza
csendes tag
Zsír na ezt is megéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest