- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Teoe van aprò kis finomsàgokkal amik nem jelentösek de nekem pl tetszik! ilyen mondjuk hogy telepakolom a kijelzöt widgettel majd fektetett modba teszem és nem tetszik ugy akkor àtrendezem de az àllò mòd marad! magyarul àllò és fektetett mòdban különbözö helyekre rakom a widgeteket és külön is jegyzi meg,nem nagy dolog de nekem bejött!
-
gretzky77
veterán
Röviden és tömören?Szerintem a belle nagyon jòra sikerült eddig sem volt gondom a symbiannal de szerintem a belle jelentös vàltozàs csak jò irànyba! Türelmes ember vagyok nem zavar ha pàr szàzad ezred màsodpercet vàrnom kell ezért nem is értem minek az a rengeteg ghz meg tök tudja mi,mindigis azt mondtam hogy sokkal többet szàmit az optimalizàciò amiben bàrki bàrmit mond a nokia sokkal jobb a konkurenciànàl! Nagyon vàrom a hivatalos bellet mert meggyözött
-
attisx
addikt
Kizártnak tartom. Alig egy héttel az Anna után nem fogják egyből kiadni a következőt hölgyeményt. Pláne, hogy állítólag 1-2 új készülékről is lehull holnap a lepel, amelyek már eleve Belle-el fognak érkezni november december környékén, és szvsz ahogy az Anna is először az új jövevényeken debütált (X7-00, E6-00), úgy a Belle is csak az újak után lesz elérhető a régebbi készülékere.
(#76) gretzky77, Egy érdekes felmérés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest