Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Köszi érdekes valóban! Itt is làtszik,hogy mindenki csak a szàmokat nézi nem a minöséget! Bevallom van egy droidos tabom az N8 mellett de szerintem nem tudnék olyan valòban hasznos progit mondani ami nincs symbianra,persze ez az én személyes véleményem! Nekem ez az N8 tökéletesen megfelel és kifelejtettem egy fontos érvet,jòl néz ki,ok ez szubjektiv viszont én sokat hasznàlom ( net,zene (stereo bt füles),jàték) màsodik napja megy,éjjel is és kb 60-70 % on van, ezt droidnàl hàla überkiràly gigahertz prociknak sose tudtam elérni! Halkan jegyzem meg én feltettem a bellet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest