Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Furcsa, hogy két éve néma ez a topik (vagy én nem találtam meg a megfelelőt), de egy próbát megér.
Szóval vettünk a cégnek 25 db ilyen tabletet, korábban az elődök voltak, az A6-ok, amikkel mindenki elégedett volt, de így 5-6 évesen már szinte mindnek gatya volt az akkuja, és be is lassultak.
Szóval örömmel fogta kézbe minden kolléga az új tabletet, hogy aztán pár nap alatt az arcunkra is fagyjon a mosoly: ezek a sz*rok (már bocsánat), 100%-ról, úgy, hogy minden ki van kapcsolva nullára merülnek 2 nap alatt. Ez teljes nonszensz. -
LustaDick123
tag
Még én is használom a 2016-os TAB-ot és a pár hónapja váratlanul beesett frissítés óta valóban egy kicsit akadozik. Nem egy villám, de az esti hírolvasáshoz, youtube nézéshez, az egyszerű játékokhoz még használható. Az akksi még a mai napig tökéletes, iszonyú sokat bír.
-
kalanchoe
senior tag
Ennyiért kevés szerintem Androidon a 3 giga RAM, de alapvetően szimpatikus készülék, tartalomfogyasztásra, játékokra egy családi táblagépnek nem rossz. Gondolom DeX módot nem fog tudni, pedig nem lenne egy rossz plusz.
-
Matt99
csendes tag
Én idén tervezek új tabletet venni, de akkor már inkább Tab S6 lite, ami 40k-val többe kerül. Tud valaki annál jobb androidos tabletet 100k környékén?
-
AssAssynn
addikt
Van egy LG G Pad 7.0 V400-am, amit még 2014-ben kezdtek el gyártani.
1/8 Gb, igaz custom rom van rajta, de szépen szalad, mint valami jobb telefon. Bár hozzáteszem, manapság már csak nagyon alap dolgokra használom.
Ha jól van optimalizálva, elég a kevés ram is, csak sajnos, hogy ez nem történik meg. És ha már ezt nem teszik, akkor jó kérdés, hogy miért spórolják ki belőle a legalább 4/6 Gb-ot? Nem mintha olyan drága lenne. -
janeszgol
félisten
Mindkettőben lehetne több ram.
-
BabMester
senior tag
-
Kb 1 éve asszony kapott ajándékba 1GB-s tabletet a vodanyomortól. Direkt megnéztem, hogy mennyire használható, de nem fűztem túl sok reményt hozzá. Nos, 1 darab weblapot sem tudott betölteni, mert töltés közben kiírta a chrome hogy elfogyott a memória, és bezárt magától.
-
-
mrThomi
addikt
A galaxy tab A 2019-en a maga 2gb ramjával csak hagymát aprítani jó... mivel lenne ez másabb 3-al ?
-
törölt tag
Sokkal inkább egy TCL TABMAX.
Ha a Tab A7-ben 4 GB RAM lenne, nyugodtan avathatnánk a középkategória új táblakirályát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest