- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Értem, nekem is az rémlett, hogy a játékok felé kacsintgatnak.
És a FirePro kártyákkal nem lehetne egy efféle irány felé elmenni, amit az Nv készül tenni?
Az is igaz, hogy bonyolultabb összehozni egy ilyen "gémer-felhőt", mint az előbbit. Ezért késhet vele.Ugye ott folyamatos képet kell adnia, elég komoly netsávszél kell majd oda.
(#16) Abu85: Köszi!
-
zuchy
őstag
Na ja, de a GT200-ok után nem sok pénz üti a markukat, ha egyáltalán üti. (GTX295)
Tegyük fel, hogy lérehoznak egy ilyen állomást, 1000 VGA-ból. (Majd később bővítik.)
Azt belerakják az előállítási áron. Megfelelő hypal, és támogatással szépen hozhat a konyhára.
Itt jóval kevesebb VGA-t használnak fel, mint a VGA-piacon, de egyenlőre nincsen verseny, és a licenszdíjak sem lesznek két filléresek. A VGA piacon viszont verseny van, árak alul vannak, igaz sokkal sokkal több diszkrét VGA-t adnak el ott. De ez is egy irány.Majd ha az ATi is megcsinálja a saját kis (gomoly)felhőjét, akkor lehet megint versenyezni a felhasználókért. Gondolom az ATi olcsóbban fogja adni. Ha egyáltalán ilyen célok is benne vannak a tervükben.
-
zuchy
őstag
Igen, de azt nem adják el, az náluk van, a jogot adják el, hogy valaki használhassa a GPUk-ban lévő erőt. Ez még egyszerűbb pénzszerzési forma, felépítesz egy jó erős szervert (nem tudom minek nevezzem) és a licenszekért fizetnek. Nem kell se gyártani, se semmit. Persze ez nem hiszem, hogy olyan sokat hozna nekik, mint a diszkrét videokártya piac...
Másrészt meg nehogy saját maguknak állítsanak konkurenciát, azzal, hogy a felhőt használják a Quadrok helyett. Bár lehet, hogy nem lehet őket így összehasolníani, nem tudom.
-
zuchy
őstag
Hmm, redesen serénykedik az Nv. Ha nem megy a VGA piac, invesztálnak másba, jól is csinálják.
Namegy még az ATI számítási felhője messze nincsen ennyire készen.
Kiváncsi vagyok, mi sül ki a 2 dologból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest