- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fanti
addikt
És mik voltak azon komolyabb játékok?
Mert nekem Crysis Warhead alatt ha 4x élsímítást adok, akkor csúcs beállítások mellett belassúl nagyon (DX10), de más játékoknál meg szépen teker azzal is. Ja 1280x1024-ben játszok 19"-on.
De a lényeg, hogy ezen 4890-es karik bármelyikét elfogadnám, nekem a 40% többlet elég lenne mindenre. Nagyon örvendetes tény számomra, hogy ilyen, még éppen megfizethető kategóriában van ez a kari, és a rajta levő 1GB memó tényleg mindenre elég.
Tényleg, az nvidia új GTX kártyáinál van még az a memóriaszivárgás vagy mi a szösz?
Mármint az az izé, hogy fölöslegesen zabálta a kártya a memóját valami hiba miatt és az egy idő után elfogyott.
Mert nekem még a 8800GTS 640MB-nél a cikkek szerint volt anno. -
Bluegene
addikt
joshua: 1280ba bőven sok a 4850 ne viccelj, énnekem 40FPS+-t(legyen 50-60 jó) produkáljon azt csók, én attól felfelé már nem látok egetverő különbséget, de lécci ne menjünk ebbe bele, tudom te a 1000 és 1001 fps között is látod
ismétlem ne menjünk bele nekem mindent visz
egyébként is egy dolog vmi külföldi tesztben olvasni valamit és tolni 1280ba egy 4850nel, látom neked nem is ilyen kártyád van, ha megvan egy játék nyugodt szívvel indítom mert tudom h meg fog bírkózni a feladattal, ennyi jó érzés nem kell aggódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest