- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Belegondolva a tisztítószerek reklámját leszámítva nem jut eszembe más, ami hasonlóan gagyi. Egyet kell értenem a kollégával.
Tisztítószereknél kimutatták, hogy hiába tartják a legtöbben gagyinak ezeket a reklámokat, mégis így fogy belőlük a legtöbb. Gondolom VGA-nál hasonló okokból marad a sárkány, ork, autó, bögyös csaj, stb... a dobozon és a kártya matricáján.
-
Bluegene
addikt
hát persze jobb a nagy kijelző, viszont számolnod kell azzal h drága lesz alá tolni mindig egy aktuális csúcskártyát(nyílván egy rolls royce se annyival jobb egy 7es BMW-től mint amennyivel drágább)
én inkább tolom 1280ba ultra highon magas fps-sel mint 2048ba mediumon szaggatva, nem?
és mégcsak nem is recés mert 4AA-t tolok a CRT-re(AA nélkül se annyira, bár lehet ez az én igénytelenségem)mind1 én is próbáltam már nagymonitort értem én a lelkesedést, csak jobb a kisebb felbontás+ultra high mint magas felbontás+medium vagy nem?<---erre válaszolj mester
Joshua7: I respect your opinion
-
Bluegene
addikt
majd váltok én is Tft-re ne aggódj
igazából elvagyok ezzel is gyönyörű a képe(flatron 19' Samsung), szal tökmind1, majd jövőre
, az h CRT nem kell megijedni, napi 3-4 órát kibír a szem, ráadásul az LCd is (majdnem) ugyanúgy rontja a szemet szvsz, ez csak hype h megvedd
de ne menjünk bele, nyílván az irigység beszél belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest