- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Bocs a két postért, de erre még csak reagálnék:
"Fingom sincs mire gondolt amikor leírta, nem látok bele a fejébe bár ha belelátnék sokkal könnyebb dolgom lenne." - Annak ellenére, hogy "fingod sincs", mire gondoltam, elég szépen sikerült kiragadnod egy jelentéktelen momentumot a hsz.-omból (~60k vs. ~70k - itt jegyezném meg, hogy ez a jel: ~ azt jelenti, hogy "megközelítőleg", ha esetleg eddig nem tudtad volna), ami még ráadásul helytálló is. És ahogy korábban is leírtam, nagyon sokan (elsősorban persze nem ebben az országban) nagy ívben tojnak a legolcsóbb árakra, hidd el. Éltem már Angliában, van német ismerősöm, van tapasztalatom abban, hogy egy gazdagabb országban milyen a mentalitás. De tudod mit? Igazad van, ne ezt nézzük, hiszen mindenki a saját pénztárcáját akarja kímélni. Tehát oda jutunk, amit te linkeltél: 54k vs. 65k: ugyanott vagyunk.
(#123) DigitXT: Igen, konkrétan a 60k-s és hasonló ajánlatokat (gari nélküli új cuccok). Mert azért akadnak itt a hardverapro-n érdekes dolgok, de jó hely ez, ha okosan vásárol az ember. Szóval nem, messze nem a teljes hardverapro-t fikáztam.
-
tibz03
őstag
Nézz már magadra, olvasd már el a hsz.-okat. Próbáltam külső szemlélőként olvasgatni (a 2. felétől konkrétan az is voltam, mert nem voltam itt), és még úgy is vicc, amit csinálsz, ha pedig "visszabújok a saját bőrömbe", akkor már egyenesen kellemetlen, hogy ilyen piti áskálódásokkal szemben kell "megvédenem" magam. Bár DigitXT "érdekes módon" megértette, amit mondok (veled ellentétben), és ahogy elnézem, ugyanazon a véleményen van. Ezúton is köszönöm, amiket írt, mert szinte 100%-ban ugyanezeket válaszoltam volna neked én is.
Az egész ott kezdődött, hogy belekötöttél az általam megadott megközelítő árakba, ráadásul úgy, hogy nincs is eredménye a kötekedésednek, mert ahogy azt leírtam a téged annyira "felháborító" #81-ben: "ne ilyen szedett-vetett* helyeket nézzünk már, mert akkor 4870-et valószínűleg találok 60k alatt." - és lám, belinkeltél egy hirdetést, ahol tényleg az 1 gigás 4870 54k. Hát gratulálok.
*Szedett-vedett hely: nem adnak garit se, mit vársz?! Ahol adnak garit, ott meg 65k. Ez aztán nagyon "far-far away" van a ~70k-tól.
Csak hogy tisztára mossam magam (mert már az is szóba került, hogy én a teljes hardverapro-t szidtam): a jelenlegi gépem kb. 70%-ban a hardverapro-ról származik, gondolom, ezzel mindent megmagyaráztam. Ha nem, jöhet a pü, itt már ne szemetelj(ünk).
Üdv!
-
tibz03
őstag
A matektudásodat (vagy inkább nem-tudásodat) már megvillantottad, most pedig megint?
Te linkelted. Számold már ki, hogy mennyi különbség van az itteni legolcsóbb 4870 1 GB és 4890 1 GB között. Azzal, hogy én valamivel drágább árakat adtam meg, az arányok nem változnak. Ergo, amit írtam a #73-ban, az ettől a beszólásodtól függetlenül helytálló marad.
A személyeskedéssel meg pont te jössz?
Hagyjuk már ezt. Te reagálsz állandóan a hsz.-aimra lekezelően meg flegmán. Ha neked nem tetszik, hogy én ugyanilyen hangnemben reagálok, akkor az a te bajod.
"Neked milyen van?" - Direkt kiemeltem, hogy nekem is ilyen van, de te már megint próbálsz kapaszkodni a nemlétező szalmaszálba. Pff...
-
tibz03
őstag
"Ippen" van kb. 2 bolt (a pixmania-n kívül természetesen), ahol 60k alatt van 1 gigás 4870.
Grat, hogy megtaláltad őket, ügyi vagy.
(#83) joshua7: Úgy mondod, mintha a hardverapró tele lenne a kiskereknél olcsóbb ajánlatokkal.
Amúgy ne a legolcsóbbat keressétek már, hanem egy átlagárat nézzetek, hogy mégis mennyivel olcsóbb a 4870 a 4890-nél. A legolcsóbb ár csak minket érdekel, német ismerősöm pár hónapja vett 4870-et a javaslatomra, előkerestem neki egy német webshopot, ahol olcsó volt, de ő az amazon-ról rendelte kb. 40 €-val drágábban, mondván: ő abban bízik meg, mert onnan már rendelt. Az, hogy ti itt a magyar mentalitásotokat erőltetve előhozakodtok a legolcsóbb árral (ami persze nekem is fontos, mert én se vagyok eleresztve, hogy szórjam a pénzt), az a világot nem érdekli.
-
tibz03
őstag
válasz
Depression #74 üzenetére
Amikor én vettem X1950 Pro-t 40k alatt, a MM-ban fél évvel később láttam XT-t (ami ugyebár egy hajszálnyival jobb) ~90k körül.
"Hülye azért nem vagyok."
Aki jó áron akar 4890-hez jutni, olyan 3 év múlva nézzen el a MM-ba, talán már lesz 50k alatt!
-
tibz03
őstag
Már rendelhető néhány webshopból ~70k körüli áron. 1 gigás 4870-ek ~60k körül kezdődnek, és nem is olyan jó vételek manapság (bár a kategóriáján belül lehet, hogy nincs most jobb). Szóval ha ez 15-20%-kal jobban teljesít a 4870-nél, még akkor sem lesz egy hű de jó vétel. Árakat kéne már csökkenteni, minden szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest