- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Megoldódott a probléma, és sikerült végül SD kártyára rakni a Real Racing 3-at, és a HS-t is Foldermounttal. Ami kicsit "kudarc", hogy a HS-nek csak az ODD-s fájljait tudtam átrakni, hiába állítottam be a data fájloknak is az SD kártyára a célmappát, a belső tárhelyre mentek. De még így is maradt 1,4 GB szabad helyem, ami évek óta nem volt, szóval nem panaszkodom, ráadásul nem hinném, hogy sokat fogom nyúzni játékot, még gépen is csak a heti brawl-t tolom, illetve elmúlt 1-2 hétben már napikat is aktívabban.
-
Sordoran
addikt
Megpróbáltam, és eljutottam odáig, hogy felraktam Foldermountot, kijelöltem RR3 mappáját (kb. 2.8 GB volt), elkezdte másolni SD kártyára, majd 2%-nál eltűnt állapotsávról. Ezután nézem, SD kártyán lévő mappája 110 MB, a belső tárhelyen lévő is ugyanennyi, viszont semmi hely nem szabadult fel a telefonon! Végignéztem, hova tehette el, de nem találok semmit, és most se a játék nem indul el, se hely nincs már telefonon. Ötlet?
-
Sordoran
addikt
Ez nagyon jó, tuti kipróbálom.
(bár jelenleg az alap appot se tudom letölteni
)
Más játékoknál is működhet így? Igazából egyedül Real Racing 3 van még fenn, és az már 3 GB-ot meghaladja, miatta nem férek el telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged