Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajbel

addikt

válasz khron78 #182 üzenetére

Akkor vegyük sorba a hülyeségeimet:

1."Egy célhardver mindig hatékonyabb, mint egy mindenes eszköz."
    Én is pont ezt mondom, tehát ebben egyetértünk. A switch mobil eszköznek túl nagy, otthoninak túl gyenge, tehát egy hibás mindenes koncepció.

2. "Egy Nintendo-n mióta csak ázsiai játék van?"
    Nem ázsiai AAA címeknek hány százaléka jelenik meg Nintendora? Androidra több átirat megjelenik. Nem véletlenül promózzák a konzolt a Skyrimmal, egy 5 éves játékkal.

3."Valóban egy gamer laptop akkora, mint a Switch és annyit is fogyaszt..."
    Ilyet egy szóval sem állítottam, csak azt, hogy egyik sem fér el zsebben, mindkettőt táskában kell hordani. Bár teljesítményében és árban inkább egy tablethez kéne hasonlítani.

4. "Miért kell összemosni a Nintendo-t a PC-vel?"
    Nem kell, Switchet egy átlagfelhasználó nem fogja megvásárolni, aki nosztalgiából érez szimpátiát a nintendo iránt az megveszi PC és vagy XO/PS4 mellé. Nem méltó utódja Wii-nek, PC, PS4, XO helyett nem alternatíva. Az elvakult fanok, a nosztalgiázó átlaguserek pedig nem jelentenek akkora vásárlóerőt, hogy ne legyen a Switch ugyanolyan bukás, mint a Wii U, főleg, hogy az Nvidia shieldet is újítják. A Nintendo exkluzív játékok csodálatosak, de ez a csomag nem életképes (az okaiba most ne menjünk bele) a többi konzol játékkínálatával szemben. Mindenkinek jobb lenne ha a Nintendo átmenne játékkiadóba, hogy mindenki élvezhesse az exkluzív játékait. Vagy esetleg jöhetne egy olyan innováció, min a Wii.

• mirci18

addikt

válasz khron78 #96 üzenetére

Így van.
    Ott az Xbox esete.
    Ő is csak kullog a Ps után.
    Az előző generáció még csak csak fel tudott zárkózni de most reménytelen a Microsoft helyzete.

Amúgy meg mint írtam soha nem a grafika adta el a Nintendo gépeit hanem a játékélmény.

Új hozzászólás Aktív témák