- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Jó helyre reagált. Harverileg ugyanott van ez is, mint a Switch és telefonon bármikor folytathatja a játékot, mivel a telefon a switchel ellentétben mobilis, ráadásul nem csak ázsiai játék van rá. Ha már táskát viszel magaddal, akkor vihetsz gamer laptopot is, aminek úgyszintén sokkal több létjogosultsága van, mivel nem csak a Nintendo játékok vannak rá.
-
gproject
aktív tag
es?
igazabol ez elsosorban medialejatszo es csak mellekesen "jatekkonzol"en erre reagaltam:
Az androidos tabletek, telefonok, stb. pedig a közelébe se fognak érni, mert a konzolnál a _platform_ a lényeg, azaz legyen egy olyan stabil hardver-os környezet és üzleti modell, amire építve a nagyobb kiadók is mernek komolyabb pénzeket tolni a fejlesztésekbe.
A droid mint játékplatform még viccnek is rossz -
0P1
aktív tag
"Soha eddig egy konzol generáció s egy konzol sem tudta a ps 2-ő sikereit fölülmúlni még a wii sem."
Ehhez azért pár tényező hozzájárult:
1. PS1 kompatibilitás
2. Korának legolcsóbb asztali DVD lejátszója volt.
3. Értékelhető konkurencia teljes hiánya generációjában7-ik generációs konzolok értékesítése összesen :
PS3: 80 m
XBox 360 : 70 m
Wii: 75 mEz összesen 225 m. Ennek tükrében elég erős kijelentés, hogy "egy konzol generáció sem tudta a ps 2-ő sikereit fölülmúlni. " (PS2: 154 m)
Sőt ha összeadjuk az összes 6-ik generációs konzol értékesítést, az is alatta lesz a 7-ik generációnak:
PS2: 155 m
Xbox: 25 m
GameCube: 20 m
DreamCast : 10 mÖsszesen : 210 m
A nyolcadik generációnál viszont már valóban erős lassulás tapasztalható, már lassan 3 évesek ezek a konzolok, és tavasszal még mindig csak 60 milliónál tartott az összértékesítés (40 m PS4, 20m XBox One)
ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a korábbi konzolvásárló casual gamerek többsége mobil/tablet irányba mozdult el, illetve megjelentek az okostévék/tévéokosítók/media lejátszól, így azok is kiestek a vásárlói körből, akik multimédiás központnak vásároltak korábban konzolt. -
0P1
aktív tag
"Legerősebb papíron az xbox volt."
Igen, csakhogy másfél évvel a PS2 után érkezett, amiből addigra már több tízmilliót eladtak világszerte, és ahhoz képes nem hozott akkora előrelépést az xbox ... Generációváltáshoz kevés volt . Nem sok indokot lehetett annak idején felhozni egy xbox vásárlása melett. Egész pontosan kettőt: Halo és Halo 2
-
PHM
addikt
"Annó a gamecube is gyengébb volt a társainál mégis majdnem olyan grafikát adott mint a riválisok."
Legjobb tudomásom szerint a Gamecube hardveresen erősebb volt,
mint a kortársai.
Túl későn jelent meg, nem adtak el belőle eleget, ezért a rá készült portok
többnyire gyenge minőségű fércmunkák voltak.
Inkább ez lehetett a gyengébb grafika oka. -
hajbel
addikt
Milyen technikai adatokat? 0.24 vs 0. 2.7-3 TFLOPS óriási különbség. A Wii U-ra sem fejlesztett senki, pedig az erősebb volt. Az exkluzív tartalom egy dolog, az meg hogy inkluzív tartalom nem lesz rá, az meg egy másik. Bár nagyon örülnék neki, ha megmaradna hardwaregyártó a Nintendo, de ebben a koncepcióban semmi előremutatót nem látok.
-
hajbel
addikt
Úgy értem a roaming 3 font, ha EU-n belül akarom használni az angol adatmennyiségem, hívást stb. Tehát ha olyan nagyon játszani akarok, mert külföldön vagyok, akkor ezt megtehetem. Ez egy órányi minimálbér kevesebb mint fele. Ha utazol és akkora gamer vagy, ez simán belefér. Nekem egyáltalán nincs szükségem handheldre semmilyen formában, de szerintem ezzel a játákosok többsége így van.
"Azt már csak halkan jegyzem meg hogy soha sme volt két generációval lemaradva grafika terén eggyetlen egy konzoljuk sem."
Kijött már a PS4 Pro, tavasszal jön a project Scorpio, a Nintendo gépe pedig 5x lassabb a leglassabb nextgen konzolnál, az XO-nál, ami 1.3 TFLOPS teljesítményű. A switch telejesítménye nagy jóindulattal 0.3 TFLOPS, szemben a PS4 PRO 4.2TFLOPS-ával, miközben a két konzol ugyanannyiba kerül. Techradar szerint ugyanis 350 font lesz az angol ára a Switchnek, ami pontosan ugyanannyi, mint a PS4 Pro. Kicsit sok egy kézikonzolért, nem gondolod? A project scorpio még egy fokkal erősebb lesz, úgy 5-6TFLOPSAz utolsó gondolathoz: Szerintem jobb lenne ha inkább mobilhoz fejlesztene kegészítőket, komplex játékokat a nintendo, mert ez a platform ott van technikailag. Az ára miatt is csábítóbb lenne, valamint nem kéne több cuccot magaddal cipelned, max egy powerbanket. Emellett normális grafikával is kiadhatna címeket PC-re, PS4-re, Xboxra, szerintem sokkal többen játszanának egy ilyen Zeldával pl. Na mindegy, ők tudják. Szerintem lehet, hogy sikeresebb lesz valamivel, mint a Wii U, de semmiképpen sem sokkal.
-
Cassi
őstag
> Mert eddig csak több éves pc játékok átiratai jöttek rá s azokból is csak maroknyi mennyiségű.
Ez a veszély a Switchet is fenyegeti a promó videó alapján. A Skyrim a gép megjelenésekor 5 és fél éves lesz. Hányan fogják újra megvenni? A kiadók egy része nyilván régebbi játékok újrakiadását tervezi, mert a más konzolokra vagy PC-re írt aktuális játékokat nem bírja el a hardver.
-
hajbel
addikt
Külföldön is használhatom a mobilnetet, EU-n belül 3 font napi felárral. Ennyit ez megérne, ha igényem lenne rá, (egyáltalán nem játszom amikor utazom, vagy max angry birds szerű játékokkal). Mondjuk egyáltalán nincs arra igényem, hogy otthon 2 generációval ezelőtti grafikával megáldott játékokat játsszak és szerintem másnak sincs, ezzel szerintem ti sem vitatkoztok.A wii más tészta volt, az mozgásérzékelős interakció óriási élményt nyújtott. Szerintem ez a tablet túl nagy ahhoz, hogy hordozható legyen, főleg annak fényében, hogy a mobilok is hozzák már majdnem ezt a teljesítményt. A csatlakoztatható controllerek jó ötlet, szerintem pár hónapon belül azt is le fogják nyúlni, illetve hasonló már van is mobilfronton.
-
hajbel
addikt
A Wii tényleg olyan fejlesztés volt, amin érződött, hogy innovatív, igazából a Kinect, Move és most a VR alapját is ezek a mozgásérzékelők adták. Ez a koncepció egyáltalán nem innovatív, sokkal inkább visszalépés. Ha valaki PS4-el van és elutazik, akkor vesz egy Vitát és sokkal jobban jár vele, mint ezzel.
-
VirsLee
őstag
A számok azt mutatják, hogy 2011-ben indultak el csúnyán lefelé a lejtőn. Te nem ezt olvasod ki?
2 évben is veszteséges volt, a többi évben pedig vicces (80-140-380m USD) profitot hoztak össze, a pár évvel azelőtti 2-3mrd USD szinthez képest.Nézd meg azt is, hogy a bevételből milyen arányt tesz ki az eladott áruk értéke... 2012-ben elmúlt az aranykor, most már egy OTP vagy MOL sokkal több profitot termel, mint ez az igazán nagy hírű és globális cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Renault, Dacia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest