- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Annyi hülyeséget hordtál itt össze.
Egy célhardver mindig hatékonyabb, mint egy mindenes eszköz.
Egy Nintendo-n mióta csak ázsiai játék van? Egyáltalán nálad mit jelent az, hogy ázsiai játék?
Valóban egy gamer laptop akkora, mint a Switch és annyit is fogyaszt...
Miért kell összemosni a Nintendo-t a PC-vel?
Két külön terület, ezt kéne már megérteni. Aki Nintendo-t vesz, nem a PC-vel akar játszani, ahogy ez fordítva már nem olyan biztos. -
mirci18
addikt
A switch egy teljes értékű asztali konzol is lesz. Nem csak kézi.
Tudom most azzal jösz de a telefont és tabletot is rá tudom kötni a tv-re.
Igen rá lehet de mégsem éri meg az irányíthatóság miatt.De beszélhetünk anfroid fronton a játékkínálat hiányáról.
Amiért soha sem lett sikeres részben az Ouya konzol sem. -
mirci18
addikt
Igen kábé ezer módja.
De már az elődök is rájöttek hogy nem okos dolog párosítani egy telefon egy játékkonzollal.
Ahogyan a Nokia N-gage is megbukott úgy később megbukott a psp go-is.
Mivel nem tudtak rájuk ergonómikus kezelőt csinálni.
Nem volt mögöttük normális tartalom stb.
Magyarázkodhattok napestig.
De jelenleg még nem a tabletek és telefonok uralják a világot.
Nem mindenhatók nem lesz belőlük sem laptop sem játékgép.
Bohóckodásra unaloműzésre jók de profi munkára nem. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A TFLOPS-ok egy konzolnál nem sokat érnek, mert eléggé direkt lehet a hardver programozása. Emiatt tudhat egy lapka akár 3 TFLOPS-ot is, de elképzelhető, hogy meg sem közelít egy 1,5TFLOPS-os konzolt, mert utóbbiban egy rakás algoritmusra külön egyciklusos utasítás van, míg előbbiben ezek rengeteg ciklusba kerülnek.
Egy ultramobil GPU nem véletlenül tud sok TFLOPS-ot kevés wattból. Viszont ehhez tartozik maximum 150 utasítás. A Pascal esetében nagyjából ~220. Míg a GCN ~400 utasításból áll. Számos igen sűrűn használt algoritmus csupán egy utasítás, például prefix sum, compaction, sum of absolute differences, ennek a maszkolt és a quad formája. Ezek ciklusok sokaságát viszik el egy olyan hardveren, amelyekben nincs dedikált utasítás rájuk. És konzolon a direkt elérés miatt ezeket az utasításokat használják, tehát a TFLOPS mint adat semmit nem ér.
-
törölt tag
-
Polllen
félisten
Ez a teljesítmény csak akkor ér valamit, ha van hozzá értelmes játék. Random android eszközre nem nagyon portolnak értelmes játékokat, 1-2 kivételt leszámítva. A HL2 is ugyanazért készült, mint most a Skyrim. Be akarják húzni a komolyabb játékosokat is. Ha ez megvan, jönnek majd a fejlesztők is. De ez dedikált eszköz nélkül nem nagyon működhet.
-
mirci18
addikt
És te hallgatsz egy olyan emberre aki azt se tudja még hogy a gépre milyen játékfelhozatal lesz vagy hogy egyáltalán mi lesz a gép belsejében?
A részvényesek ilyenek.
Vagy akkor ennyi erővel lehúzhatja a rolót a Samsung gyár a telefonos malőrjük miatt?
Hidd el ott sokkal többet estek a részvények értéke és mégsem érdekel majd senkit ez pár hónap múlva.Azt meg nem tudom honnan veszed hogy nem lehet a gép érintős.
Erről sincs még információ. -
törölt tag
Szerintem az egész a 3D-n fog eldőlni. A játék fejlesztők nem fognak ennyi pénzt bele ölni.
Ha a Nintendo konzulját megveszik a japánok és megfogják, akkor lesz piac. Olcsóbban lehet, majd ide fejleszteni. Ha ehhez lesz egy komoly vásárló bázis, szerintem senki nem fog jóval több pénzt bele ölni a 3D ps, Xbox háborúba.
Ráadásul szerintem ez sokkal durvább konkurencia lesz, mint hiszitek. Ülök a fejemen egy sisakkal, szemben az ülök a haverokkal körbe véve és közösen játszunk.
Márpedig a lényeg a játék választék színvonala és itt nem biztos, hogy hátrány lenne egy gyengébb vas. -
mirci18
addikt
Maradjunk annyiban hogy egy év múlva ilyenkor meglátjuk be jött e nekik.
Egy olyan cég aki milliárdokat keres műanyag figurákkal lsd amibo.
Aki embereket az örületbe kerget egy sima go-s verziójú mario játékkal androidra és iphone-ra az tud valamit.
Lehetnek itt még meglepetések. -
mirci18
addikt
Erősebb nála.
Elősször olvass technikai adatokat.
De még ha annak a szintjén lenne is csak egy generációval van lemaradva jelenleg.
De általában ennyi is volt a lemaradása a Nintendo gépeknek.
Egyébként még hivatalos infó nincs a specifikációról addig ez csak felesleges riogatás.Másrészt már megírtam hogyha kinek az erősebb gépe alapon dőlne el a dolog akkor minden játéknak egy adott gépen kellene szépnek lennie.
De ezt olyan embernek hiába mondom aki nem érti meg hogy nem minden az odaírt tech adat.
Az a vérpistikéknek való hogy elmondhassák bikaerős gépem van.
Valójában az exkluzív tartalmak döntenek javarészt és részben a third party tartalmak. -
mirci18
addikt
A ps4 pro még nem jött ki.
A konzoloknál soha tudod teljes mértékben mérni a grafikát hardver alapján mert egy adott fejlesztőn múlik az hogy egy gépből mit tud kihozni.
Ezért van az hogy egy egy adott gépre az életciklusa második felében jönnek a jó grafikás játékok.
Azt már csak hallkan jegyzem meg hogy a nagy ps4-ed sem tudta annó amit beigért technikai dolgokat hozni.Annó a gamecube is gyengébb volt a társainál mégis majdnem olyan grafikát adott mint a riválisok.
Pont azért mert a gyengébb hardverű gép volt ugyan de a fejlesztők jobban megírták rá a játékot.Másik az hogy mit írnak ki egy konzol áráról előre az egy dolog majd a kiadáskor lehet magyarázni.
Kettő általában egy egy konzol magas indulási árral megy. A mostani generáció is tanú rá hogy ma az ár senkit sem érdekel nem döntő szerepű. Úgyhogy ezen kár rugóznod. -
mirci18
addikt
Aha mert szerinted az életszerű hogy valaki napi 3 fontot költ arra hogy játszon.
Ne viccelj velem. Törődj bele ezt a kérdést elbuktad.Másik dolog a grafika erre már kitértem.
Lehet hogy téged a grafika fog meg egészségedre.
De sok embert a játékélmény sokkal jobban vonz.
Ezért van az hogy a Nintendo-s embereket soha nem a grafika vonzotta hanem a játékélmény.
Azt már csak halkan jegyzem meg hogy soha sme volt két generációval lemaradva grafika terén eggyetlen egy konzoljuk sem.
Nem tudom te mint "nagy" szakértő ezt honnan vetted. De biztos köze van az angry birds-nek a ps4-es top játékaidhoz.
Ott nem zavar a grafika?Utolsó gondolat.
Mutass már nekem olyan komplex mobiljátékokat amik közelébe érnek egy pc-s címnek.
Mert eddig csak több éves pc játékok átiratai jöttek rá s azokból is csak maroknyi mennyiségű.
El kéne már ettől a okostelefon kézi játékkonzol összehasonlítástól szakadni.
A kettő merőben nem hasonlít egymásra. -
törölt tag
A mobilok teljesítménye lényegtelen, mert nincs egységes platform mögöttük, amire a kiadók építhetnek.
Azaz hiába aggatnak hasonló kontrollereket a kínai tabletekre, attól még a droidos táblagépből nem lesz konzol.
Mobil irányból konkurentciát támasztani a konzoloknak jelenleg max az apple-nek lenne esélye, ha előállna valami hasonló ipad-apple tv megoldással, azaz kb. lemásolná a nintendo switch-t. Az apple-nek viszont nincsenek saját fejlesztésű húzócímei és ha be akarna lépni a konzolpiacra, egyszerűbb lenne megvennie a nintendo-t kilóra, azaz ugyanaz a switch jelenne meg a végén alma logóval.
Ami a játék generációkat illeti: vannak, akik igénylik az évente újabb CoD-ot, Fifa-t, GTA-t, stb. milliónyi polygonnal, 4K-ban 120fps-el renderelve, hiába szar maga a játék, mert a lényeg, hogy nextgen.
Mást meg a játékélmény érdekel, főleg a gyerekeket (a szülőket meg a nyugalom, azaz ha a gyerek elfoglalja magát). A nintendo célközönsége mindig is más volt, mint a rivális konzolokénak, őket az érdekli, hogy eltalálják-e azt a közönséget, akiket a nagy konzolok nem. -
mepet
addikt
(Napi 3 font? Eddig azt hittem a magyar szolgáltatók drágák...)
Én imádom az osztott képernyős mókát, ez, hogy egy mobilkonzolt szétkaphatsz egy külön kijelzőre és két kontrollerre, ez szerintem igazi innováció. Hatalmas hype várható körülötte, megérdemelten. Nincs róla reprezentatív felmérésem, de szerintem kb az emberiség 90%-a szeret élőben játszani valakivel, nekik ez kell. A maradék rész, a totál antiszociálisok meg játsszanak egyedül valami mással...
-
mirci18
addikt
Jól van.
Neked van korlátlan mobilneted de sok embernek nincs.
Ad 2 olyan helyen mit csinálsz pl külföld ahol a mobilneted nem használhatod mert túl drága lenne?Azt már csak halkan jegyzem meg hogy ezzel a géppel Nintendo szerintem egyesíti mind a két tipusú konzolját tehát egy gépen tudol otthon is és út közben is játszani tehát folytatod a játékot net nélkül is.
-
mirci18
addikt
És miért is?
Mutass valakit aki gondolkozott eddig egy hibrid konzolon.
A vitával miért is jár jobban?
Érdekes a gamerek elpártoltak tőle eladtak belőle 13 millát míg a 3ds-ből 60-at.
S arra a mai világban mikor a legtöbben telefonon vagy tableton játszanak mégis igény van de Vita nem kell a kutyának sem. -
mirci18
addikt
Hányszor de hányszor halottam ilyen kijelentéseket hogy a Nintendo csődbe fog menni.
A gamecube-nál majd a wii kiadásakor a gyerekes grafika miatt, majd a wii u-kor.
Aztán mégis érdekes módon tudtak olyat mutatni amivel azt embereket pénzköltésre bírták és nyereséges lett a buli.Azt már csak hallkan jegyzem meg hogy van bőven annyi tőke a cégben hogy akár 20 teljes éven keresztül veszteséges lehetne ezentúl és mégsem zárnak be.
Ilyen alapon a Microsoft is lecsukhatná a rolót hiszen az xbox vonal is végig bukó eddig s a telefon lumia vonaluk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest