- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
kerteszgabi #11 üzenetére
nekem csak a belépő h50 volt. hát. az a brutálistól igen messze van. brutális csak a nagyságrendileg 200 óra után kerregő pumpája volt, de nem a hűtése. még dupla ventivel, szendvicsbe fogva sem...
teljesítményben pl. egy mugen2-vel lehet egy kategóriába tenni, de talán még az is kicsit elveri.
(volt mindkettőm, véleményemet több E8500, egy Q9550, és egy qx9650 próbára alapozom...)a dupla radisok valószínű már jobbak, de nekem akkor sem kéne azokból soha többet....
-
válasz
kerteszgabi #11 üzenetére
szerintem is a corsir "H" sorozattal igen nehéz felvenni a versenyt mert brutálisan jól hütenek.
Ez így túlzás. A szimplaradis megoldásoknak szvsz nem sok értelme van, egy azonos árfekvésű léghűtés hozza ugyan azt. a duplaradis H100-as nem rossz, de még az is túlárazott szerintem, ha jobb ventikkel adnák, akkor azt mondanám rendben van az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest