- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
kerteszgabi #11 üzenetére
nekem csak a belépő h50 volt. hát. az a brutálistól igen messze van. brutális csak a nagyságrendileg 200 óra után kerregő pumpája volt, de nem a hűtése. még dupla ventivel, szendvicsbe fogva sem...
teljesítményben pl. egy mugen2-vel lehet egy kategóriába tenni, de talán még az is kicsit elveri.
(volt mindkettőm, véleményemet több E8500, egy Q9550, és egy qx9650 próbára alapozom...)a dupla radisok valószínű már jobbak, de nekem akkor sem kéne azokból soha többet....
-
szab.tam
nagyúr
az usd : euro 1:1 balkáni dolgot már nem is mertem leírni, direkt alálőve számoltam....
de kb. erre akartam kilyukadni.
ha teljesen egybeépítenék egy ilyet, minőségi cuccokból, egy szűk réteget, még aranyárban is elkaphatnának: a szerelési fóbiásokat.
azokat, akik a meglévő astek klónokról szeretnének feljebb váltani. -
szab.tam
nagyúr
valószínű, nem csak én nem értem.
a kompakt, összeintegrált, (amúgy szerintem sokat nem érő), vízhűtőknek pont az a lényege, hgoy egybe van szerkesztve. júzer hazaviszi, kibontja, felrakja, és megy. és megelégedéssel használja, (feltéve, hogy nem jár úgy, mint én...)
viszont ha szerelgetni kell, akkor ennyiért összeválogatva jobbat kap.
a 3 radis középárfolyamon számolva 62k. mire bejön 70-75 minimum.és pl. ez 70-ért ez valszeg rommáveri.
(de szerintem még ez is 58-ért...)úgyhogy aki a hírben szereplők bármelyikét megveszi, az meg is érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest