- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, ha az ember nem OC megszállott, akkor bőven elég a levegő is, sőt. Félreértés ne essék, messze nem tökéletes megoldások az egybevizek. A szimplaradisok pl szerintem teljesen a parasztvakítás kategóriába tartoznak, már elnézést. Kb egy éven keresztül nem volt desktop gépem, ezért most megint ki akartam élni a tuning őrületemet, sajnos ehhez a levegő kevés volt, viszont értelmes vízre most nem futotta. Így lett a kompromisszumok mostohagyermeke nálam a H100-as.
(#21) proci985: Esetemben két variáció van: - feszemeléses tuning, egészen magas értékekkel (itt ugye nem érdekel a zaj, viszont nekem itt már a levegő kevés, azonban a H100-as még pont elég)
- Moderáltabb tuning feszemeléssel, itt viszont a H100-as halkan is teszi a dolgát.Szóval egyáltalán nem azt mondtam, hogy mindenkinek egybevizet, csak azt, hogy vannak olyan igények, amikor megfelelő választás lehet.
-
Nekem szerencsém volt, kifogtam egy hangtalan pumpás H100-ast.
Azért az utolsó grafikonon itt is látszik, hogy igazán nagymértékű feszemelésnél kijön a "gagyivíz" előnye is a léghez képest (csupán 7 fokot ver rá a D-14-esre, úgy hogy még a H100-as esetében 2 fokkal magasabb volt a hűtőközegként funkcionáló levegő hőmérséklete), szóval azért annyira nem hulladék
. Én is ezt tapasztaltam a Vishera gyepálása mellett. Mondjuk ez a szimplaradis darabokról már nem mondható el....
-
válasz
kerteszgabi #11 üzenetére
szerintem is a corsir "H" sorozattal igen nehéz felvenni a versenyt mert brutálisan jól hütenek.
Ez így túlzás. A szimplaradis megoldásoknak szvsz nem sok értelme van, egy azonos árfekvésű léghűtés hozza ugyan azt. a duplaradis H100-as nem rossz, de még az is túlárazott szerintem, ha jobb ventikkel adnák, akkor azt mondanám rendben van az ára.
-
Aranyos darabok. Mondjuk a dupla radis is lesz vagy 60K itthon, ami a H100-asomnak a duplája. Ennyiért akkor már inkább EK szettet vennék....
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest