Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
A problémám a jelen szerkezettel az, hogy a rendes felhasználás jelentös részét kihagyták belöle. S igen, a csapágyazása szar. Nem csak golyóscsapágy létezik a világon, s nem a mágneses csapágyazással van bajom, hanem a kivitelével. Van rá mód, hogy rendesen lehessen megépíteni, úgy, hogy a fejjel lefelé állapotban se legyen baja, ergo fekvö házba is be lehessen tenni. Amit a fenti termékkel nem lehet.
-
Nippon
őstag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel, a gépészmérnöki gyakorlattal rendelkező kollégának van problémája vele...
Gondolom hamarosan konstruál egy jobb szerkezetet, olcsóbban. 
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gondolom hamarosan konstruál egy jobb szerkezetet, olcsóbban.