- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #74 üzenetére
A problémám a jelen szerkezettel az, hogy a rendes felhasználás jelentös részét kihagyták belöle. S igen, a csapágyazása szar. Nem csak golyóscsapágy létezik a világon, s nem a mágneses csapágyazással van bajom, hanem a kivitelével. Van rá mód, hogy rendesen lehessen megépíteni, úgy, hogy a fejjel lefelé állapotban se legyen baja, ergo fekvö házba is be lehessen tenni. Amit a fenti termékkel nem lehet.
-
Nippon
őstag
válasz
---Lasali--- #74 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel, a gépészmérnöki gyakorlattal rendelkező kollégának van problémája vele...
Gondolom hamarosan konstruál egy jobb szerkezetet, olcsóbban.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
---Lasali--- #4 üzenetére
én sem látom. csak a hírben leírtakra reagáltam. (nemcsak a képeket nézegetem...)
"A felsőkategóriás blokkok másik fontos tulajdonsága az áramlással szemben kifejtett ellenállásuk. Erről a gyártó azt állítja, hogy felépítésének köszönhetően az Apogee Drive II-nek lényegében nincs ellenállása, az átpumpált folyadék szinte akadálytalanul szalad át rajta."
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest