- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Szerintem még létezik ezen kívül haccázmilió szerkezet ami nem működik minden szögben, ez a megközelítés annyira nagy nem mondom ki micsoda, hogy egy kisebb idegbajt kaptam tőle az előbb..
Úgy tudom hogy az otto motor sem képes pl fejtetőn sokáig működni de még oldalra döntve sem.. stb..
Ez a megoldás ami a ddc be van, a legjobb, tudomásom szerint amit pc be építhető pumpákból eddig kihoztak. Mikor megláttam, hogy ez így működik, mást nem is választhattam a rendszeremhez.
Talán az lenne a jó megoldás szerinte ha kapna tömített ipari csapágyakat, ami eleve hangos, pár hét alatt meg zörögni fog az egész, továbbá a tömítések szorulnak, és egy idő után eresztene is stb, ahogy több gagyi szivattyú ezeket már megtette. Ellenben a ddc -vel, aminek ha az elektronikája nem sül ki, akkor elméletileg örök élet, mert nincs benne ami elkopjon a forgástól. És ugye a mechanikának a veszte 99% ban a forgáspontokból adódik, szerintem.. és ha ezt akármilyen áron ki lehet küszöbölni, azt én elismerem.
Egyébként meg ez a rendszer, amiről szó van a topicban, egy hibrid elgondolás. Nem úgy fejlesztették ki, hogy leültek, voltak szempontok, és kifejlesztettek egy teljesen új dolgot, hanem egy fantázia terv alapján, meglévő alkatrészekből építkeztek némi át tervezéssel. Így nehogymár akkora probléma legyen hogy van egy két apró megkötés a használatát illetően. -
törölt tag
Műszakilag egy kalap lótrágya, ha a kivitele az elhelyezésre ennyire kényes. Van megoldás már bejáratott az iparban minden elhelyezésre, így simán kivitelezhető a fejjel lefelé beépítés is, csak akarni kell. Az a csapágyazás, amelyiket nem lehet rendesen beépíteni tetszőleges irányban az szar.
-
törölt tag
Mert a cucc a prociról a talaj fele lóg le?
Modding irányba kérdés: arról nem lehet tudni, miért nincs olyan lap, amelyiken a proci a lap rossz oldalán van? Így külön légcsatornája lehetne, szépen a házon végigvezetve, elvileg csendesen, hüvösen tartva azt. Csak kellene még pár centi a ház azon oldalán is, hogy a hütö beférjen.
-
coolpet
senior tag
Haat en aztan nem aldoznek 35.000 ertektelen magyar forintot egy 10x10-es vasdarabra.
Ehhez jar a radiator a ventivel es a csovek is vag azt meg kulon kell megvenni?
inkabb veszek egy AC freezer 13-at 6-7ert, oszt jolvan. illetve 5-ot a biztonsag kedveert, ha meghajlik a lamella rajta, akkor ki tudjam cserelni
Új hozzászólás Aktív témák
ph Öt évet kellett várni az újabb Drive-ra, amely a jelek szerint a csúcsra kíván törni.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest