- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cattle_Decap
tag
Inkabb normalis, regivonalu kava mint lyukas kijelzo, vagy notch. Ra tudok rendesen fogni ha mondjuk filmet nezek vagy mangat olvasok. De ez mostanaban mar nem divat. Talan a Xiaomi Mi Max szeria es a Razer Phone amire ra lehet markolni. A tobbi kislanyos himestojas designnal rendelkezik.
-
Tűkön ülve várom!
-
kiskeni
aktív tag
De jó, hogy már a Note 8 is bétaverziót kap, én pedig még mindig Oreo-t használok, mert nem érkezik az S9-emre a Pie. Nem baj Telekom, én így szeretlek
Amúgy Telenor-os Pie már 22.-e óta van, XEH ("független") pedig már 8.-a óta. VDH (Vodafone) és TMH még várat...
-
DanaL
tag
Note9-el mi a helyzet? Note8-ról szólnak a hírek, de az új modellről semmi?
-
jacis
nagyúr
Bitang jól néznek ki. Végre itt tartunk hogy nincs se noccs meg se káva. Biztos hogy S10-re váltok ha így fognak kinézni 👌👌👌👌
-
dz1989
senior tag
Úgy vagyok vele hogy tökéletes a 7.1.1 a Note 8-amon. Stabil és hibátlan. A Sokk frissitéssel csak hazavágják.
Ez lyugas kijelző szerintem is zavaro. Olyan mit anno a 55cm tévén a nagy döglégy.
-
B.Gaboo
tag
Megjött közben S8-ra és s8+-ra is a Beta 2 ápdét
-
forgonati
őstag
Ezek a lyukak a kijelzőben, a rossz vicc kategória. A csepp notch-al még úgy ahogy megbarátkoznék, de ezek (főleg a nagyobbik) akkor sem kellenének ha ütnének.
-
MikeWazowski
veterán
Esküszöm inkább notch mint ezek a foltok.
-
Mr.Silkó
veterán
Érdekes, hogy az S10 itt linkelt kémfotóin az alsó hangszóró furata az S8-éhoz hasonlóan különálló lyukakból áll, míg az S9-en egy csíkban volt kivágva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest