Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkris3
tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Szerintem ez a gépezet nem notebook, hanem ultrabook kategóriában indul inkább, ha már összehasonlítgatunk, és azoknak bizony ilyen árai vannak.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
dreamdancer
üzenetére
oké, de azoknál eléggé bezavar a billentyűzet (és mindegy, hogy most olyan mint a Lenovo Yoga, hogy aláfordul)
-
gkris3
tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Az, hogy ennek érintő kijelzője van?

-
Set-Comment™
senior tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Mivel dokkolhato, utazogepnek messze a legjobb megoldas.
-
marpad87
csendes tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Már miért ne lehetne vele teljes értékű munkát végezni? Ott van hozzá a Touch cover, vagy a Type cover (sőt már az akkus Type Cover is). Nem tudom láttad-e a tegnapi eventet (vissza lehet nézni). A Surface 1-et sokan szidták, mert ölben kényelmetlen volt, most erre is ráfeküdtek. Szerintem nagy sikere lesz. Ami még mindig probléma, hogy csak 21 országban rajtol el a kicsike és arról nincs információ, hogy a többi piacon mikor lesz elérhető. Surface 1 nálunk még mindig nem kapható... Oké, hogy EU és rendeljem meg valamelyik EU-s tagállamból, de mi van a magyar kiosztású billentyűzettel? A tesztekre egyébként nagyon kíváncsi vagyok.
-
vicze
félisten
válasz
dreamdancer
üzenetére
Ő egyikről se beszélt igazából, hanem sima Lenovokról (ezt csak kizárásos alapon mondom, mivel nincs más dokolható ilyen kategóriában), amiket random módon van "tablet módja" is.
Az se nem ultrabook, se nem tablet, hanem egy "mezei" érintőkijelzős Thinkpad. -
Vadmeggy
aktív tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Céges munkagépnek szerintem kiváló lehet, nálunk a Telenornál sokan már nem laptoppal járnak, hanem csak bedokkolják a tablet pct és azon dolgoznak tovább. Erőből nincs hiány, az üzemidőn is rengeteget javítottak, szerintem sokkal nagyobb sikere lesz, mint az előző szériának.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest