- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
#16820480 #37 üzenetére
Hát nem éppen, nem tudom megnézted-e részletesebben, de jobb hűtést, nagyobb akkut, BT billentyűzetet (ami ugyanúgy alcantara), több és univerzálisabb portot, integrált ujjlenyomatolvasót, jobb hangszórókat, erősített fejhallgatókimenetet kapott, és nem 400 dodó, az csak az early bird, amúgy 800-tól indul ha jól olvastam. Persze Y-os processzorok vannak benne, de azok vélhetően tényleg el is mennek passzívan, az új Pro-ban meg nagyon kíváncsi leszek a passzív 15W-os i5-re, amikor a Pro 3 aktívan is throttlingolt egy ekkora TDP-s processzorral.
Ja és van kész termék, az első kör már megvolt, vannak is róla tapasztalatok itt-ott.
-
Dave™
nagyúr
válasz
#16820480 #33 üzenetére
A Surface Pro-val mára inkább az a gond, hogy lemaradt fejlődésben. Ugyanazok a portok vannak rajta, mint a korábbi négy generáción (illetve a 3-tól kiegészült a Surface connecttel ami megint gyártóspecifikus). Sehol egy USB tpye C vagy Thunderbolt. A throttling is visszatérő jelenség, és most már a tollat sem adják mellé. Van egy Pro 2-m, volt a közelben egy Pro 3, és bár szeretem, de rengeteg sebből vérzik a sorozat. Közben meg ilyen crowdfunding konkurens jött ki, de van a HP-nak, Lenovonak, Acernek, Asusnak stb. is megoldása ilyen hibrid eszközre. Ha továbbra is marad ez a trend, akkor bizony le fognak maradni, már most is visszaestek az eladások ha jól olvastam.
Az meg csak hab a tortán, hogy Linux-szal jobban tudom használni, mint Windows-zal...
-
parandroid
félisten
válasz
#16820480 #15 üzenetére
Stílusosan megfogalmazva megfelelő user interface nélkül nem teszed zsebre, amit kaptál...
Tettem én is egy rövid kitérőt a Win mobile-al, próbáltam használni egy 8"-es wines tabletet is (Dell volt, szóval nem valami noname kínai csoda borzasztott el), de egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni. Valahol 10"-nél kezdődik a használhatóság, és rendes, fizikai billentyűzetnél. Mondom ezt úgy, hogy két Surface Pro van a családban, és én egy HP convertible gépet használok megelégedéssel.
Én örülnék a legjobban, ha végre tényleg dobnának valami nagyot a fiúk, de borzasztó szkeptikus vagyok az eddigiek alapján...
No, mondjuk ezzel a KS-Pro cuccal szívesen tennék még egy próbát, de azért ezzel kapcsolatban is vannak kételyeim.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Kerékpársportok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest