- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
#16820480 #37 üzenetére
Hát nem éppen, nem tudom megnézted-e részletesebben, de jobb hűtést, nagyobb akkut, BT billentyűzetet (ami ugyanúgy alcantara), több és univerzálisabb portot, integrált ujjlenyomatolvasót, jobb hangszórókat, erősített fejhallgatókimenetet kapott, és nem 400 dodó, az csak az early bird, amúgy 800-tól indul ha jól olvastam. Persze Y-os processzorok vannak benne, de azok vélhetően tényleg el is mennek passzívan, az új Pro-ban meg nagyon kíváncsi leszek a passzív 15W-os i5-re, amikor a Pro 3 aktívan is throttlingolt egy ekkora TDP-s processzorral.
Ja és van kész termék, az első kör már megvolt, vannak is róla tapasztalatok itt-ott.
-
Dave™
nagyúr
válasz
#16820480 #33 üzenetére
A Surface Pro-val mára inkább az a gond, hogy lemaradt fejlődésben. Ugyanazok a portok vannak rajta, mint a korábbi négy generáción (illetve a 3-tól kiegészült a Surface connecttel ami megint gyártóspecifikus). Sehol egy USB tpye C vagy Thunderbolt. A throttling is visszatérő jelenség, és most már a tollat sem adják mellé. Van egy Pro 2-m, volt a közelben egy Pro 3, és bár szeretem, de rengeteg sebből vérzik a sorozat. Közben meg ilyen crowdfunding konkurens jött ki, de van a HP-nak, Lenovonak, Acernek, Asusnak stb. is megoldása ilyen hibrid eszközre. Ha továbbra is marad ez a trend, akkor bizony le fognak maradni, már most is visszaestek az eladások ha jól olvastam.
Az meg csak hab a tortán, hogy Linux-szal jobban tudom használni, mint Windows-zal...
-
Dave™
nagyúr
"a hagyományosnál produktívabb"
Ezt a szintet azért nem olyan nehéz meglépni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest