- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
jó volt amíg a nintendo nem tiltatta be,
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
DiVaD
senior tag
Ment is a kedvencek közé.
-
dox187
csendes tag
válasz Rickazoid #40 üzenetére
Famiclone neven talalsz ra. A nes eredeti neve famicom volt japanban.
Egyebkent meg voltak/vannak olyan eszkozok amikkel azokat a memoriakat olvasni lehetett. Mit gondolsz, hogy kerult fel netre az a rengeteg ROM? Bepotyogtek bitenkent? Leteznek olyan eszkozok is, amivel adott cart-ra irni is lehet, elvegre fejleszteni is kellett ra.alá sírás
-
-
Lomha 8V
addikt
Apám, nem gondoltam, hogy a régi Super Mario-nak ilyen gépigénye van. Szaggat mint sz*r.
-
Yeffy
veterán
ehh, nagyon állat, holnap ki is próbálom
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Matada2.3
veterán
De jó, tuti kipróbálom
Finn the human
-
Rickazoid
addikt
Nem is a mobil IE-s kérdésre reagáltam, hanem hogy asztali böngészőkből nem korlátozódik Chrome-ra a működése, csupán az támogatott.
(#34) razorka777: Hogy warezolnád azokat a sárga kazettákat? Én nem tudok olyan eszközről, amivel azokat a memóriákat másolni lehetett volna otthon... főleg mivel nem voltak forgalomban írható példányok sem tudtommal.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Rickazoid
addikt
-
T-RoIIer
csendes tag
válasz Rickazoid #29 üzenetére
CSS-nek valóban nincs sok szerepe ebben a játékban, viszont a JavaScriptnek annál inkább mivel gyakorlatilag arra épül minden hasonló alapú játék. A HTML5 pedig nem csak magát a HTML-t jelenti, önmagában nem is lenne sok értelme csak CSS+JavaScripttel együtt.
Ezt a ma divatos "legyen minden HTML5 alapú" irányzatot meg elég nagy bullshitnek tartom, nem hiszem hogy olyan húde nagyon jó lesz nekünk ha mindent ezekre a gányolt, erőforrás zabáló technológiákra erőszakolunk rá (pl Firefox OS, Chrome OS).
-
törölt tag
Sárga kazin volt az igazi
Este úgy berúgtam, hogy megettem egy tubus fogkrémet, mert azt hittem, hogy űrhajós kaja.
-
Rickazoid
addikt
Azért az első két hsz-t kihagyni... Meg ha már angolt idézel, túl lehetne jutni az oldalon is a legnagyobb betűtípussal szedett résznél.
(#16) T-RoIIer: Jogos (bár az konkrét hardverre volt írva, amit azért könnyebb optimalizálni), de elvileg nem használ CSS-t vagy JavaScriptet. Utóbbival mondjuk jobban menne De a HTML5 még mindig nincs kész és úgyis csak az első lépés, hogy az eredeti HTML legyen kibővítve olyan funkciókkal, amiket eddig csak a PHP, JavaScript, Flash, Java, stb., tudtak. Szóval jó ez, és csak jobb lehet a jövőben, minket meg úgyis az érdekel, hogy milyen lesz, ha véglegesedik.
Megjegyzem nálam nem szaggat, akad vagy ilyesmik, csak a korábban említett hiányzó funkciókat és bugokat (nem)találtam.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #25 üzenetére
Olvasd el az előző kommentemet.
-
kpal
nagyúr
Lumia mobilokon is megy???
-
HuMarc
veterán
Mióta van Mari0, azóta a hagyományos nem igazán érdekel. Azért az érdekes, hogy a map select-ben ki lehet választani az utolsó pályát
-
T-RoIIer
csendes tag
Bámulatos hova fejlődik ez a HTML+CSS+Gányascript trió...
30 év alatt eljutottunk oda, hogy a régen néhány MHz-es, 8 bites processzorokon futó játék használhatatlanul lassan elfusson egy 2 GHz-es Core2 Duo procin!
-
Spancho
senior tag
10 éves munkahelyi gépen egész jól megy.
Az első pályán néha kihagyott a hang ,de után tökéletes
De aki már unja a sima Mario-t annak itt a Super Mario Bros. Crossover 3.0A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Zirowe
nagyúr
Jópofa.
Kicsit azért szaggat, meg a zene idegesítő.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
b4zsi-
őstag
A régi élményt nekem nem hozta vissza. A kezdeményezésért azért piros pont.
-
mrlujoak
veterán
Elég fura újra játszani vele...
Fura, mert anno game boy-on azonnal visszafordult, itt meg lelssít, komótosan megfordul... Mint ha jégen csinálnáSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
saiyajin
senior tag
Nem rossz kezdemenyezes. Tetszene, ha javitgatnak es kesobb mas jatek is kovetne.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Quasi_modo
nagyúr
Kicsit darabos, de megy.
valami
-
Róby
csendes tag
basszus ez olyan bugos nekem... a farcry 3 fut ez meg laggol...
inkább előveszem az öcsém gameboy color-játA telefonom erősebb mint a laptopom.. mi lesz itt tíz év múlva?!?! Mikor a galaxy nexus volt a legerősebb mobil, nem gondoltam volna hogy ennyire gyors lesz a fejlődés! :D (Iphone Xs)
-
félisten
Nintendo8.com
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
HawerKing
őstag
Elis kezdem vegig vinni
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Rickazoid
addikt
Megjegyzem kicsit bugos. Pár régi trükk nem úgy működik, ahogy kéne (guggolva csúszás, felugrani úgy pedig nem is lehet), illetve a második pályán meghaltam a semmitől. És a számlálót se látom.
Ezeket leszámítva remek lett! Kéne még ilyen, Sonic és Pokémon is.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Csak Chrome-al megy.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...