- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nem is a mobil IE-s kérdésre reagáltam, hanem hogy asztali böngészőkből nem korlátozódik Chrome-ra a működése, csupán az támogatott.
(#34) razorka777: Hogy warezolnád azokat a sárga kazettákat? Én nem tudok olyan eszközről, amivel azokat a memóriákat másolni lehetett volna otthon... főleg mivel nem voltak forgalomban írható példányok sem tudtommal.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Rickazoid
addikt
Azért az első két hsz-t kihagyni... Meg ha már angolt idézel, túl lehetne jutni az oldalon is a legnagyobb betűtípussal szedett résznél.
(#16) T-RoIIer: Jogos (bár az konkrét hardverre volt írva, amit azért könnyebb optimalizálni), de elvileg nem használ CSS-t vagy JavaScriptet. Utóbbival mondjuk jobban menne De a HTML5 még mindig nincs kész és úgyis csak az első lépés, hogy az eredeti HTML legyen kibővítve olyan funkciókkal, amiket eddig csak a PHP, JavaScript, Flash, Java, stb., tudtak. Szóval jó ez, és csak jobb lehet a jövőben, minket meg úgyis az érdekel, hogy milyen lesz, ha véglegesedik.
Megjegyzem nálam nem szaggat, akad vagy ilyesmik, csak a korábban említett hiányzó funkciókat és bugokat (nem)találtam.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest