- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
lionhearted #13 üzenetére
Nem feltétlenül. Mert mikor androidon lapozol jobbra vagy balra, a háttérkép nem egy teljes képernyőnyit ugrik. Legalábbis nekem nem úgy tűnik. Pár screenshottal ki lehetne mérni, de most ehhez sincs kedvem.
Szóval azért nem kell annyi széles kép, mint ahány oldalt lapozunk, de biztos, hogy 1080-nál szélesebb kell.Amit persze lehet találni a neten... de ez a felbontás, mondjuk a 8Mpx már elég ritka. Legalábbis a nem családi képekből, hanem olyanokból amiket általában kirak az ember háttérnek... Na mindegy, majd meglátjuk.
@Blyan:
A 400 vagy 441 ppi már oly mindegy. Azért lett pont 441, mert a full HD ennyit ad ki. Az meg elég sokhelyen szabvány, így adja magát, hogy 1920x1080p legyen a következő lépcsőfok és ne mondjuk 1592,5x 932,3 pixel.
Tehát ezzel nincs semmi gond szerintem. Ez után van az a lépcsőfok ami már szerintem is értelmetlen lenne egy mobilban. A 400 körüli ppi még rendben van nálam.
Elvégre a legtöbb film ma már ebben a felbontásban van, sok kép, játék stb mind erre lett "optimalizálva". Nem hülyeség a 1080p.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ALIENWARE Area-51 R5
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest