- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
A "nap mint nap a bőrén érzi és a munkavégzés rovására megy" alatt azt értem konkrétan, amikor már kidől valamelyik szolgáltatás vagy funkció és nem tudják sehogyan sem megkerülni. De egészen addig szó szerint úgy megy, ahogyan írtad.
Az onprem exchange-ek esetében is ez a hozzáállás az igazi veszély, nem is maga a sérülékenység.
-
hunluki
senior tag
A minőségi szoftverek nagyon sokat tettek ezért a "frissítés csak elb@ssza" filozófiáért, meg a release notes nem elolvasása is.
Ez vezetési mentalitáson megy el, nem a szoftver fajtáján. Láttam én már neten lógó 2.4-es kernelen futó linux szervert 2015 magasságában is. Kérdeztem hogy ezmiez, a válasz az volt hogy a régi rendszergazda elment, az új nem ért/nyúl hozzá. Ha nem lett volna kint a neten még azt is mondom hogy egye fene, de így azért na. -
Nem állítom, hogy a felhő nem kockázatos, mert a legvégén végeredményben nem akkora a kontrollod az ott tároltak felett, mint on-prem. Ellenben azt biztosan állíthatom, hogy sokkal jobb, mint egy frissítések nélküli rendszer.
Kis vállalkozások tutira nem engedhetik meg maguknak, hogy legyen egy rencergizda, aki ért mindenhez is (OS, levelezés, web szerver, identity, security és a kismillió plugin). Ennél sokkal jobb egy business G Workspace, ami 5 userig kb. 10 rongy havonta és akkor van minden, ami kell: levelezés, web szerver, chat, meet, backup, calendar, office csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest